Στοιχήματα για το μωρό του πριγκιπικού ζεύγους του Μπάκινγχαμ

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ώρες από την είδηση ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, και ο σύζυγος της Ουίλιαμ περιμένουν τον πελαργό στο παλάτι του Μπάκινγχαμ και ήδη τα στοιχήματα άρχισαν να παίρνουν φωτιά.

Θέματα για να τζογάρει κανείς πολλά...Από το όνομα που θα επιλέξουν οι γονείς για το τρισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ μέχρι τι χρώμα μαλλιά θα έχει ο νέος διάδοχος.

Όπως αναφέρει στο βρετανικό περιοδικό “TIME” ο εκπρόσωπος μιας ηλεκτρονικής εταιρείας στοιχημάτων, της William Hill, ήδη έχει επιβεβαιώσει ότι θα πληρώνει ένα μικρό πενταψήφιο ποσό σε όσους παίκτες υποστήριξαν τη γέννηση ενός βασιλικού μωρού μέσα στο 2013.

Το πιο δημοφιλές στοίχημα αναμένεται να αφορά στο όνομα που θα επιλέξουν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ για το μελλοντικό διάδοχό τους στο θρόνο.

Αυτά που τώρα είναι πιο πιθανά είναι το “John” και το “Robert” με απόδοση 10 προς 1, ακολουθούμενα από τα “Anne, Francis, George” και “Charles” με απόδοση 12 προς 1 και τέλος τα “Louis, Robert” και “Mary” με απόδοση 14 προς 1.

Πρόκειται για μια σειρά ονομάτων που ακολουθούν τη βασιλική οικογένεια διαχρονικά και δίνουν τη δυνατότητα στο ζευγάρι να δώσει παραπάνω από ένα ονόματα στο παιδί και έτσι να ευχαριστήσουν και τις δύο οικογένειες.

Όμως αν το παιδί γεννηθεί κορίτσι θα μπορούσε το ζευγάρι να παρακάμψει την παράδοση και να ονομάσει το μωρό Νταϊάνα προς τιμή της μητέρας του Ουίλιαμ; Αυτό ίσως δεν αρέσει σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά η στοιχηματική εταιρεία του Paddy Power δεν το αποκλείει. “Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ φαίνονται πιο μοντέρνο ζευγάρι, απ' ό,τι είμαστε συνηθισμένοι, και έτσι είναι πιθανό να σκεφτούν κάποιο πιο μοντέρνο όνομα”, λέει στο περιοδικό.

Άλλα πιθανά στοιχήματα σχετικά με το μωρό του πριγκιπικού ζεύγους είναι το ενδεχόμενο να γεννηθεί με κόκκινα μαλλιά. Η πιθανότητα λοιπόν να έχει μαλλιά σαν του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, έχει απόδοση 8 προς 1 ενώ το να γεννηθεί με καστανά ή ξανθά μαλλιά 2 προς 1.

Όσον αφορά στο χρόνο που θα διαρκέσει ο τοκετός η πιθανότητα να πάρει 9-12 ώρες έχει απόδοση 5 προς 4 ενώ 10 προς 1 αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες ή και παραπάνω.

Οι τζογαδόροι μπορούν να στοιχηματίσουν ακόμα και στο βάρος του μωρού με απόδοση 8 προς 1 στο ενδεχόμενο να γεννηθεί το παιδί περίπου 4,5 κιλά (10 λίβρες) και 5 προς 2 αν το παιδί ζυγίζει περίπου 3,1 κιλά (7 λίβρες).

Ακόμα μεγαλύτερη απόδοση (22 προς 1) δίνει το στοίχημα νονός του παιδιού να είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.