Στο νοσοκομείο η έγκυος Κέιτ Μίντλετον

Στο νοσοκομείο θα περάσει μερικές μέρες η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον καθώς όπως ανακοινώθηκε νιώθει μια έντονη αδιαθεσία. Όμως, τα καλά νέα είναι ότι η αδιαθεσία της αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι είναι έγκυος!

Με αφορμή, λοιπόν, την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, το παλάτι ανακοίνωσε πως “η μεγαλειότητά τους, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει μωρό”. “Η βασίλισσα, ο δούκας, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα του Κόρνγουολ και ο πρίγκιπας Χάρι καθώς και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα” αναφέρει η ανακοίνωση.

Η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πήγε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο King Edward VII στο κεντρικό Λονδίνο με υπερέμεση εγκυμοσύνης, μια έντονη πρωινή αδιαθεσία που απαιτεί συμπληρωματική ενυδάτωση και βιταμίνες.

“Καθώς η εγκυμοσύνη βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της, η αυτής μεγαλειότης αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές ημέρες και ακολούθως θα χρειαστεί μια περίοδο ανάπαυλας”, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.