Έγκυος η Σαρλίν του Μονάκο – Έρχεται ο διάδοχος

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο - μόνο επιφανειακά- γάμο τους, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό και η σύζυγός του, Πριγκίπισσα Σαρλίν, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως ανακοίνωσε ο οίκος των Μονεγάσκων. Σύμφωνα με την σύντομη αναγγελία της "χαρμόσυνης" είδησης, η γέννηση αναμένεται πριν από το τέλος του έτους.

Αν και ο Αλβέρτος έχει ένα εξώγαμο παιδί, το μωρό αυτό θα είναι ο επίσημος, νόμιμος διάδοχος του θρόνου της  δυναστείας των Γκριμάλντι.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Σαρλίν κυκλοφορούσαν εδώ και πολλές ημέρες στο πριγκιπάτο, ιδίως μετά την "αδιαθεσία" που αισθάνθηκε η πριγκίπισσα σε μια επίσκεψη που πραγματοποιούσε στη Γαλλία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου του 2011, μετά από θύελλα δημοσιευμάτων που αποκάλυπταν ότι η Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ,  είχε φτάσει πολύ κοντά στο να το σκάσει από το πριγκιπάτο, όταν έμαθε κάποια μυστικά για την ιδιωτική ζωή του Αλβέρτου. 

Μάλιστα, η φωτογραφία της 33χρονης τότε θλιμμένης νύφης Σαρλίν, να κλαίει την ώρα του γάμου της, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.