Υπόθεση Μαντλίν: Βρετανοί αστυνομικοί στην Πορτογαλία για συλλήψεις

Πηγή φωτό: Daily Mirror

 

Στην Πορτογαλία βρίσκονται οι ντετέκτιβ της βρετανικής αστυνομίας που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν καθώς, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, επίκειται η σύλληψη τριών υπόπτων.

Τέσσερις ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιάρντ έφθασαν το βράδυ της Τρίτης, στο Αλγκάρβε, στη νότια Πορτογαλία, για να διεξαγάγουν μια "μυστική συζήτηση τεσσάρων ωρών" με Πορτογάλους αστυνομικούς και εισαγγελείς, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, η οποία επικαλείται μια ανώνυμη πηγή και οι πληροφορίες της δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη βρετανική αστυνομία.

Οι τρεις ύποπτοι πιστεύεται ότι ανήκουν σε μια συμμορία διαρρηκτών, διευκρίνισε η βρετανική ταμπλόιντ, και είχαν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τηλεφωνικών κλήσεων μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακKαν. Οι γονείς του κοριτσιού "κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα", δήλωσε η πηγή.

Στις αρχές Νοεμβρίου, η πορτογαλική αστυνομία, η οποία το 2008 είχε βάλει στο αρχείο την υπόθεση έπειτα από 14 μήνες αμφιλεγόμενων ερευνών, άνοιξε και πάλι την έρευνα και ακολουθούσε, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα, τα ίχνη ενός πρώην εργαζομένου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η οικογένεια Μακάν όταν το τρίχρονο κοριτσάκι εξαφανίσθηκε το 2007.

Αφού πέρασαν δύο χρόνια μελετώντας την υπόθεση, οι βρετανικές αρχές άνοιξαν επισήμως δική τους έρευνα τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο έδωσαν στη δημοσιότητα δύο σκίτσα ενός άνδρα που εθεάθη να μεταφέρει ένα παιδί με "ξανθά μαλλιά" τη νύκτα της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...