Πιθανότατα ένας ο δράστης όλου του μακελειού στο Ουεστμίνστερ!

Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες με “καταστροφικά τραύματα”

Το πρώτο σενάριο για το μακελειό που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο του Λονδίνου, στο μέγαρο του Ουεστμίνστερ που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων της Βρετανίας, δόθηκε με επιφύλαξη στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από κάποιον επίσημο αξιωματούχο, ο δράστης του μακελειού είναι ένας.

Ο δράστης φέρεται να διέσχισε με όχημα τη γέφυρα του Λονδίνου, δίπλα στο Ουεστμίνστερ, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο της γέφυρας (παρασέρνοντας πεζούς και οχήματα), προσέκρουσε πάνω στην περίφραξη της Βουλής, στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο, εισέβαλε στη Βουλή, επιτέθηκε σε αστυνομικό με μαχαίρι κι έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Αυτό που επιβεβαιώνεται από αρκετές ειδησεογραφικές πηγές είναι ότι ένας άνθρωπος, μια γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και πέθανε, λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Δεκάδες είναι οι τραυματίες από την επίθεση και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, αρκετοί έχουν “καταστροφικά τραύματα” κάτι που δυστυχώς σημαίνει ότι αναμένεται να αυξηθεί ο απολογισμός των νεκρών της επίθεσης.

Η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως τρομοκρατική επίθεση.