Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων στο Μανχάταν

Έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων στο Μανχάταν

Συνελήφθη ένας ύποπτος

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι ερευνά πληροφορίες για μία έκρηξη άγνωστης προέλευσης που σημειώθηκε στο κεντρικό Μανχάταν, στην 42η Οδό και την 8η Λεωφόρο.

Συρμοί του υπόγειου σιδηρόδρομου εκκενώνονται.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι έλαβε πληροφορίες για ένα συμβάν στον σταθμό λεωφορείων της Λιμενικής Αρχής στο κεντρικό Μανχάταν.

Το τοπικό ειδησεογραφικό κανάλι WABC, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μετέδωσε ότι είναι πιθανό να πυροδοτήθηκε μια βόμβα σε σωλήνα σε υπόγεια διάβαση στη Λιμενική Αρχή.

ΜΜΕ ανέφεραν πως σημειώθηκαν τραυματισμοί και το τηλεοπτικό δίκτυο WPIX πως ένας άνδρας που έφερε «ενδεχομένως έναν δεύτερο μηχανισμό» συνελήφθη σε σήραγγα του μετρό.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε πως σημειώθηκε έκρηξη άγνωστη προέλευσης και πως ορισμένοι συρμοί του μετρό εκκενώνονται.

Πριν από λίγο η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί αλλά δεν ανέφερε το είδος του μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη.