Μια γυναίκα δυο άντρες – Η ερωτική τριπλέτα που κάνει τη διαφορά

Μια γυναίκα δυο άντρες – Η ερωτική τριπλέτα που κάνει τη διαφορά

«Είναι αρκετά διασκεδαστική η σεξουαλική μας ζωή»

Στους δυο τρίτος δε χωρά ή πάνω από τρεις είναι δεσμός; Όποια κι αν σας ταιριάζει καλύτερα, το θέμα είναι τι κάνει ένα ιδιαίτερο ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη. Εκείνη μια όμορφη ξανθιά γυναίκα η οποία διατηρεί «δεσμό» με δυο άντρες, που πρόσφατα παντρεύτηκαν μεταξύ τους (και οι 3).

Όπως σημειώνει το Barcroft Media, η εκκεντρική αυτή τριπλέτα συνδέεται ερωτικά τα τελευταία δυο χρόνια και το επόμενο τους βήμα είναι η απόκτηση τέκνων. Η 28χρονη Cait Earnest γνώρισε τον Chris Brandt το 2015 σε μια εφαρμογή για γνωριμίες όπου ο τελευταίος της ζήτησε να γίνει το τρίτο μέλος της σχέσης του με τον σύζυγό του Matthew.

«Ποτέ άλλοτε δεν είχα πάει με δυο ταυτόχρονα. Είναι για διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά θα έλεγα ότι είναι αρκετά διασκεδαστική η σεξουαλική μας ζωή», εξηγεί η Earnest. Το τρίο ζει σε ένα ταπεινό διαμέρισμα μαζί με τα δυο σκυλιά τους και όπως λένε οι περισσότερες διαφωνίες περιστρέφονται γύρω από τη πλευρά που θα κοιμηθεί κανείς στο κρεβάτι. «Ένα από καλύτερα του να είσαι σε τρίο είναι τα δώρα που παίρνεις. Γιορτές, γενέθλια.. μας αρέσει να γιορτάζουμε τα πάντα», λέει ο Matthew. Όσο για την προοπτική ενός παιδιού, ο ίδιος είναι ξεκάθαρος. «Κάθε παιδί θα ήταν τυχερό αν είχε τρεις γονείς».