Ο Κέβιν Σπέισι μεγάλωσε με ναζιστή, σαδιστή, παιδόφιλο πατέρα

Ο Κέβιν Σπέισι μεγάλωσε με ναζιστή, σαδιστή, παιδόφιλο πατέρα

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον αδερφό του διάσημου ηθοποιού

Οι  κατηγορίες ότι ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησε να βιάσει έναν 14χρονο ηθοποιό το 1986 και οι αποκαλύψεις του ίδιου του ηθοποιού ότι είναι γκέι, έπεσαν σαν κεραυνός στο Χόλιγουντ.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, οι παραγωγοί της σειράς House of Cards  αποφάσισαν ότι ο επικείμενος έκτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος, ενώ τα Emmy ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να τον ξαναβραβεύσουν.

Ακόμα όμως μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του αδερφού του Σπέισι για το νοσηρό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσαν ως παιδιά – κυρίως γιατί ο ίδιος ο ηθοποιός δεν μιλούσε ποτέ για την ζωή του.

Ο 62χρονος Ράνταλ Φάουλερ μίλησε στην Daily Mail για τον νεοναζί, σαδιστή και παιδόφιλο πατέρα τους, σοκάροντας ακόμα περισσότερο την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μεγαλύτερο αδερφό του διάσημου ηθοποιού, ο πατέρας τους, Τόμας Τζέφρι Φάουλερ, άνηκε  στο Αμερικανικό Ναζιστικό Κόμμα και υπέβαλλε καθημερινά τα παιδιά του σε κάθε είδους ψυχολογική και σωματική κακοποίηση – εν γνώσει της μητέρας τους - από τιμωρίες και μαστίγομα μέχρι βιασμούς.

Μάλιστα, ήταν τόσο άγριος και βάναυσος, που τα παιδιά του μυστικά τον αποκαλούσαν «Το Τέρας».

Ο 9χρονος Κέβιν (αριστερά) και ο 13χρονος Ράνταλ, σε μια οικογενειακή φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή τους. Κανείς τους δεν χαμογελάει...

«Με βίασε για πρώτη φορά όταν ήμουν 12 ετών  μέσα στο γραφείο του. Η μητέρα μας έτρεξε στην πόρτα, ωστόσο ο πατέρας είχε ήδη προλάβει να κλειδώσει και να μου κλείσει το στόμα. Μετά από λίγη ώρα, την άκουσα να απομακρύνεται» είπε ο Ράνταλ.

Ο Κέβιν, 8 ετών τότε, γλίτωσε την σεξοαυλική κακοποίηση επειδή ο Ράνταλ απείλησε τον πατέρα τους ότι αν πειράξει τον μικρό του αδερφό, θα πάει στην αστυνομία. Ωστόσο, ως παιδί, έμαθε να κάνει τα πάντα για να μην προκαλεί την οργή του πατέρα τους και έμαθε να πνίγει κάθε συναίσθημα.

Μέσα σε όλο αυτό τον τρόμο και το νοσηρό περιβαλλον που ζούσαν, για να κάνει τον αδερφό του να γελάσει, ο Κέβιν έκανε μιμήσεις διάσημων ηθοποιών.

Μεγαλώνοντας, έγινε ηθοποιός για να ξεχάσει εντελώς την πραγματική του ζωή, μέσα από τους ρόλους του. Όμως «ως άνθρωπος ήταν κενός, δεν μπορούσε να νιώσει πια τίποτα», σύμφωνα με τον αδερφό του.

Ο μόνος άνθρωπος για τον οποίο ο Κέβιν Σπέισι ένιωθε αγάπη ήταν η μητέρα τους, Καθλίν – και αυτός ήταν ο λόγος που μεγαλώνοντας τα αδέρφια απομακρύνθηκαν. Ο Ράνταλ ποτέ δεν τη συγχώρεσε που ήξερε τα πάντα για τους συνεχείς βιασμούς του και έκανε τα «στραβά μάτια» στην βαρβαρότητα τους πατέρα τους.

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους το 2003, o Κέβιν και ο Ράνταλ άρχισαν να απομακρύνονται, με τις σχέσεις τους σήμερα να έχουν παγώσει πλήρως.

Ο ίδιος – που ζει και εργάζεται στο Αϊντάχο σαν σωσίας του Rod Stewart και οδηγός λιμουζίνας -  είπε ότι δεν εξεπλάγην από τις αποκαλύψεις...