«Κόβεται» πρόωρα το House of Cards λόγω των αποκαλύψεων για τον Σπέισι

«Κόβεται» πρόωρα το House of Cards λόγω των αποκαλύψεων για τον Σπέισι

Ο έκτος κύκλος της σειράς θα είναι και ο τελευταίος

Πρόωρο τέλος στη δημοφιλή σειρά House of Cards βάζει το Netflix, μετά τις αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή της, Κέβιν Σπέισι, τον οποίο ένας άλλος ηθοποιός κατηγορεί ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών, το 1986.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν ότι ο επικείμενος έκτος κύκλος της θα είναι και ο τελευταίος, ενώ πληροφορίες της έγκυρης ιστοσελίδας Deadline αναφέρουν ότι παραμένει ασαφές αν θα γυριστεί τελικά η ταινία Gore για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, η οποία επρόκειτο να έχει πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, υπό την παραγωγή του Netflix.

Υπενθυμίζεται ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψεμε ανάρτησή του στο Twitter ότι είναι ομοφυλόφιλος, απολογούμενος παράλληλα προς τον επίσης ηθοποιό Άντονι Ραπ, για ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 1986, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων και ξεκινούσε την καριέρα του.

Ο 58χρονος σταρ του «House of Cards» περιγράφει πως «τρομοκρατήθηκε» όταν άκουσε την αφήγηση του Ραπ για τη συνάντησή τους, την οποία εξομολογείται πως δεν θυμάται επειδή συνέβη πριν από 30 χρόνια. Προσθέτει πως του χρωστά «ένα ειλικρινές συγγνώμη» για την «εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου» που είχε.

Η ιστορία του Ραπ όμως, συνεχίζει, τον ενθάρρυνε να αντιμετωπίσει κι άλλα θέματα στη ζωή του. «Έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, έχω αγαπήσει κι έχω βρεθεί με άνδρες σε όλη τη ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου ως ομοφυλόφιλος» εξηγεί.

«Θέλω να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό ανοιχτά και με ειλικρίνεια κι αυτό αρχίζει με μένα, να εξηγώ τη συμπεριφορά μου» προσθέτει.

Ο Ραπ είχε αφηγηθεί σε συνέντευξή του πως είχε πάει σε πάρτι του Σπέισι, κατά το οποίο ο ηθοποιός τον πήγε στο κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω του, όταν οι άλλοι καλεσμένοι έφυγαν. Εξήγησε πως είχε την αίσθηση πως ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.