Μεγαλειώδης all star συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ με 50.000 κόσμο

Μεγαλειώδης all star συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ με 50.000 κόσμο

Μετά την επίθεση στο Λονδίνο οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη συναυλία

«Έχω ένα μήνυμα για όλο τον κόσμο: μη φοβάστε!» είπε η Σκάρλετ, ηλικίας 9 ετών. Πριν από δύο εβδομάδες η μικρή έζησε τον τρόμο στη συναυλία της Αριάνας Γκράντε και χθες επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να χειροκροτήσει το είδωλό της, σε μια μεγαλειώδη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης.

Πενήντα χιλιάδες άνθρωποι- πολλοί από αυτούς «επιζήσαντες» της επίθεσης της 22ας Μαίου, κάποιοι ήρθαν στη συναυλία πάνω σε αναπηρικά αμαξίδια – παρακολούθησαν στο Old Trafford την Κυριακή το απόγευμα την μεγάλη συναυλία με σύνθημα "One love Manchester".

Μετά την επίθεση στο Λονδίνο οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη συναυλία και ουρές σχηματίστηκαν περιμετρικά του σταδίου του Μάντσεστερ από τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριο, πολλές ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για την προστασία των θεατών.

Στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί έφηβοι, που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση "we stand together" (είμαστε ενωμένοι).

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι, οι Coldplay, ο Ρόμπι Ουίλιαμς, η Μάιλι Σάιρους, οι Take That, ο Usher, οι Black Eyed Peas ήταν μεταξύ των διάσημων του πενταγράμμου που ανέβηκαν στην σκηνή με την δημοφιλή ποπ σταρ ενώ η συγκίνηση ήταν έντονη σε όλο το στάδιο.