«Γλυκέ μου Christopher, συγνώμη που ήσουν μόνος»

«Γλυκέ μου Christopher, συγνώμη που ήσουν μόνος»

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα της σύζυγου του Chris Cornell, Βίκυς Καραγιάννη, με αποστολέα τον αδικοχαμένο σύντροφό της

Η σύζυγος του Chris Cornell, Βίκυ Καραγιάννη, ελληνικής καταγωγής, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή με αποστολέα τον αδικοχαμένο σύντροφό της. «Συγνώμη που ήσουν μόνος και ξέρω πως δεν ήταν ο εαυτό σου, γλυκέ μου Christopher», γράφει στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα, που διοχετεύτηκε στον Τύπο μέσω του Billboard. «Τα παιδιά σου γνωρίζουν ότι δεν ήσουν ο εαυτός σου, οπότε μπορείς να αναπαυτείς εν ειρήνη».

Ο ξαφνικός θάνατος του διάσημου τραγουδιστή πάγωσε εκατομμύρια θαυμαστών του ανά τον πλανήτη και φυσικά τους οικείους του. O Chris Cornell, ο οποίος έγινε γνωστός ως τραγουδιστής των συγκροτημάτων Soundgarden και στη συνέχεια Audioslave, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 52 ετών.

Ο άτυχος αμερικανός μουσικός βρισκόταν εν μέσω μια sold out περιοδείας (θα ολοκληρωνόταν στις 27 Μαΐου), ενώ ώρες πριν σβήσει εμφανίστηκε live σε συναυλία στο Ντιτρόιτ.

 

Το γράμμα:

«Γλυκέ μου Christopher,

Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή σου, η συμπόνια σου και η αγάπη σου, ήταν πάντα εκεί. (...)

Με συγχωρείς που ήσουν μόνος σου, και ξέρω ότι δεν ήσουν ο εαυτός σου γλυκέ μου Christopher. Το ξέρουν και τα παιδιά σου έτσι μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη.(...)

Είμαι συντετριμμένη αλλά θα σταθώ στο ύψος μου για εσένα και θα φροντίσω τα όμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό της μέρας και θα παλέψω για εσένα. Είχες δίκιο όταν είπες ότι είμαστε αδελφές ψυχές. Κάποιος είπε ότι τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις.

Σε αγαπώ περισσότερο από όσο αγάπησε κάποιος τον οποιοδήποτε στην ιστορία της αγάπης και στο μέλλον της.

Για πάντα, η Βίκυ σου»