Τραγωδία στην Κύπρο: Γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της – Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος

Τραγωδία στην Κύπρο: Γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μετά από άγριο καβγά με τον σύζυγό της – Ο άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν για ώρα φωνές και ουρλιαχτά

Τραγωδία σήμερα το πρωί στην Κύπρο, όπου ο καβγάς ενός ζευγαριού Βουλγάρων στην Τρεμιθούσα της Πάφου είχε τραγική κατάληξη. Η γυναίκα είναι νεκρή με χτυπήματα από μαχαίρι που εκτιμάται από τις μέχρι τώρα εξετάσεις ότι της κατάφερε ο σύζυγος, ενώ και εκείνος έχει τραυματισθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Πάφου.

Δύο ανήλικα παιδιά μένουν πλέον χωρίς μητέρα και με τον πατέρα να βαρύνεται με το φριχτό έγκλημα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας, όπου διαμένουν αλλοδαποί και στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει τη σκηνή και άρχισε τη συλλογή τεκμηρίων, τη λήψη καταθέσεων και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον «Φιλελεύθερο» ότι από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων ακούγονταν για ώρα καβγάδες, φωνές και ουρλιαχτά, ενώ σε κάποια στιγμή τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας εμφανίσθηκαν από διαφορετικές εξόδους της πολυκατοικίας στον ισόγειο χώρο, φέροντας και οι δύο αίματα από τραύματα.

Οι εν λόγω μάρτυρες τόνισαν ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σωριαστεί στο έδαφος και προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας με τη χρήση πετσετών να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία της. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα και παρέμεινε στη σκηνή, σε άλλο σημείο από τη σύζυγό του, μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή όταν έφθασε το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η ο σύζυγος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά που την ώρα του φόνου δεν ήταν στο σπίτι και πλέον θα επιληφθεί της περίπτωσης το αρμόδιο κρατικό τμήμα.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.