Δύο νεαρές γυναίκες στη Ρωσία σκότωσαν 63χρονο επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Δύο νεαρές γυναίκες στη Ρωσία σκότωσαν 63χρονο επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Οι φερόμενες ως δράστιδες, 29 και 37 ετών, κατανάλωσαν αλκοόλ με το θύμα τους κι όταν αυτός αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί τους τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στη Ρωσία για την δολοφονία ενός 63χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δυο γυναίκες ηλικίας 29 και 37 ετών κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 63χρονο, όταν εκείνος αρνήθηκε να κάνουν σεξ μαζί τους, αφού νωρίτερα είχαν καταναλώσει μαζί αλκοόλ στην Σταυρούπολη. «Έσυραν τη σορό του στο δάσος και την έκρυψαν σε μια τρύπα» σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία. Σε βίντεο φαίνονται οι δύο γυναίκες στο σημείο του εγκλήματος μαζί με αστυνομικούς, με μια από τις κατηγορούμενες να αναπαριστά πώς κλώτσησε το θύμα τους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε, ότι οι γυναίκες γνώριζαν το θύμα. «Κατά τη διάρκεια του καβγά οι δύο γυναίκες χτύπησαν αρκετές φορές με γροθιές και κλωτσιές τον 63χρονο. Στη συνέχεια έσυραν τη σορό του σε δάσος και την έκρυψαν» είπε χαρακτηριστικά.