Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη για τη δήλωσή της σχετικά με τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο – Γιατί αποφάσισε να μιλήσει

Κέιτ Μίντλετον: Η αποκάλυψη για τη δήλωσή της σχετικά με τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο – Γιατί αποφάσισε να μιλήσει

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο σύζυγός της, πρίγκηπας Ουίλιαμ, δήλωσαν από κοινού ότι είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει

H πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον έγραψε ολόκληρη την ομιλία της για τη μάχη με τον καρκίνο «μόνη της, πολύ γρήγορα» σε μια προσπάθεια να «καταπνίξει τα περαιτέρω κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της», αποκάλυψε μια στενή της φίλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη συγκινητική ανακοίνωση, που ηχογραφήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Γουίνδσορ και δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Φίλος της αποκαλύπτει τις σκέψεις της πίσω από την απόφασή της αυτή να απευθυνθεί στο έθνος.

«Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό ήταν αναστατωμένο. Ένιωθε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Ήταν περισσότερο που ξέρει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλη η ομιλία δική της, έγραφε κάθε λέξη, το έκανε πολύ γρήγορα» δήλωσε ο φίλος της στους The Sunday Times.

Ο φίλος της πρόσθεσε ότι η ομιλία αυτή της επέτρεψε να προσεγγίσει ένα πιο υποστηρικτικό κοινό που δεν συμφώνησε με τα κουτσομπολιά και τις θεωρίες συνωμοσίας.

 

Η Κέιτ προτίμησε να μιλήσει στο έθνος μέσω ενός βίντεο αντί να κάνει μια γραπτή δήλωση, καθώς θα ήταν ένας πιο καθησυχαστικός τρόπος να μεταδοθούν τα συγκλονιστικά νέα.

Το Σάββατο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, δήλωσαν από κοινού ότι είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».