ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μοντέλου που είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη μέσα σε ψυγείο

ΗΠΑ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μοντέλου που είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη μέσα σε ψυγείο

Μετά από 5 μήνες συνελήφθη ένας άνδρας ως ύποπτος για το έγκλημα

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες η δολοφονία τον περασμένο Σεπτέμβριο του 31χρονου μοντέλου Μαλίσα Μούνεϊ, η οποία είχε βρεθεί νεκρή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα, μέσα στο ψυγείο του σπιτιού της.

Για την άγρια δολοφονία συνελήφθη εντελώς τυχαία ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρι, στο σπίτι του οποίου έφτασε η αστυνομία για μια άσχετη υπόθεση. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 31χρονης. «Ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εναντίον του Χάμφρι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του θύματος.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν υπό επιτήρηση για αδικήματα ναρκωτικών, μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή στις 7 Φεβρουαρίου. Ο Χλαμφρι έχει καταδικαστεί για διάφορα κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για οπλοκατοχή, επιθέσεις, σεξουαλικές επιθέσεις. Η άτυχη Μούνεϊ εκτός από την απασχόληση που είχε ως μοντέλο, εργαζόταν ως μεσίτρια και σύμφωνα με την αδερφής της, ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.