Βρετανία: Καλύτερα είναι η Κέιτ Μίντλετον – Πήγε στο κτήμα Σάντριγχαμ για να δει τον βασιλιά Κάρολο

Βρετανία: Καλύτερα είναι η Κέιτ Μίντλετον – Πήγε στο κτήμα Σάντριγχαμ για να δει τον βασιλιά Κάρολο

«Αναρρώνει καλά και ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό»

Θετικά νέα προκύπτουν για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναρρώνει με γοργούς ρυθμούς, τρεις εβδομάδες μετά την επιτυχή προγραμματισμένη εγχείρηση που έκανε στην κοιλιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, κατάφερε να ακολουθήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο πεθερός της βασιλιάς Κάρολος.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αναφέρει η πηγή για να συνεχίσει: «Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Γουίλιαμ».

 

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες.

Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον σχετικά με την υγεία της, ένας εκπρόσωπος δήλωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι, «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της χειρουργικής επέμβασης, αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο. Από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, χωρίς να φωτογραφηθεί, η Κάθριν βρίσκεται στο Adelaide Cottage, το σπίτι της οικογένειας στο Windsor Home Park.