Daily Mail: «Άστεγος» ο Χάρι στη Βρετανία, πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο

Daily Mail: «Άστεγος» ο Χάρι στη Βρετανία, πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο

Ο 39χρονος είδε για πρώτη φορά τον πατέρα του μετά τη στέψη του πριν από εννέα μήνες

Ο πρίγκιπας Χάρι θα δεχόταν ευχαρίστως μια επανασύνδεση με τον αδερφό του Γουίλιαμ μετά το ταξίδι-εξπρές στο Λονδίνο, λόγω του καρκίνου του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, αλλά αντ’ αυτού «πέρασε μια νύχτα σε… ξενοδοχείο». Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να γεφυρώνεται το χάσμα.

Παρόλο που ο Χάρι και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν σχεδίαζαν να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής του δούκα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, ο κοινός τους φίλος Mark Dyer -ο οποίος ήταν μέντοράς τους μετά τον θάνατο της Νταϊάνα– είπε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ των αδερφών, μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού μέσου, ο 41χρονος Γουίλιαμ παραμένει συγκεντρωμένος στο να φροντίζει τη σύζυγό του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και παίρνει παρατεταμένη άδεια από τα δημόσια καθήκοντα μέχρι και μετά το Πάσχα.

 

Ο δούκας του Σάσεξ πέταξε περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα χθες από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στο Λονδίνο για μια συνάντηση 45 λεπτών με τον καρκινοπαθή πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε χθες την πρώτη του συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον βασιλιά Κάρολο από το 2022 και σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη της Sun, Ματ Γουίλκινσον, αυτή η επανένωση πατέρα-γιου «διήρκεσε λιγότερο από 45 λεπτά». Ο δούκας του Σάσεξ φωτογραφήθηκε να φτάνει στο Κλάρενς Χάουζ περίπου στις 15:15 (τοπική ώρα, 13:15 ώρα Ελλάδας), έχοντας οδηγηθεί κατευθείαν εκεί με αστυνομική συνοδεία μετά τη 11ωρη πτήση του από το Λος Άντζελες. Είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι βλέπει τον πατέρα του μετά τη στέψη του πριν από εννέα μήνες. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα εθεάθησαν να χαιρετάνε τα πλήθη, καθώς έφευγαν από την επίσημη κατοικία τους.

Ωστόσο, ο Χάρι δεν πέρασε τη νύχτα σε καμία βασιλική κατοικία, με τον ίδιο να είναι ουσιαστικά… άστεγος στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την έξωσή του από το Frogmore Cottage πέρυσι, και πιστεύεται ότι αντ’ αυτού μπορεί να έμεινε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Λονδίνο και πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Montecito στην Καλιφόρνια το οποίο μοιράζεται με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Όσοι είναι κοντά στον Χάρι δήλωσαν ότι θα καλωσόριζε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αδερφό του, με μία πηγή να σημειώνει πως: «Ο κύριος λόγος του δούκα για να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι να επισκεφτεί τον πατέρα του. Αν υπήρχε η ευκαιρία να δει τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τότε ο δούκας θα το είχε δεχτεί ευχαρίστως».

Ο Χάρι, ο οποίος επιβιβάστηκε στην πτήση διάρκειας 11 ωρών, αφότου ο πατέρας του αποκάλυψε ότι ήταν άρρωστος, πέταξε από την Αμερική στο Λονδίνο μόνος, αφήνοντας τη Μέγκαν, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ πίσω στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Η υπερατλαντική πτήση του δούκα του Σάσεξ είχε δημιουργήσει ελπίδες ότι θα βοηθούσε να επουλωθούν οι πληγές με τον βασιλιά Κάρολο και μια ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους.

Ο Χάρι δεν έχει μιλήσει σχεδόν καθόλου με τον πατέρα του από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και αναφέρεται ότι δεν υπήρξε καμία επαφή όταν γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του. Πηγές του παλατιού ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Γουίλιαμ, ενώ ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Λονδίνο, εξανεμίζοντας τις ελπίδες για επανένωση των βασιλικών αδελφών. Ο Γουίλιαμ πρόκειται να επιστρέψει στη δημόσια εργασία σήμερα, πραγματοποιώντας μια έρευνα στο Κάστρο του Ουίνδσορ το πρωί πριν παραστεί αργότερα σε ένα γκαλά για την Υπηρεσία Αεροπορικών Ασθενοφόρων του Λονδίνου το βράδυ.