Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο στην Τουρκία με 19χρονο να εκτελεί εν ψυχρώ ταξιτζή για να τον ληστέψει

Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο στην Τουρκία με 19χρονο να εκτελεί εν ψυχρώ ταξιτζή για να τον ληστέψει

Ο δράστης αφού πυροβόλησε πισώπλατα τον 44χρονο, ακούγεται να λέει στο θύμα που ξεψυχά «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι»

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία και όχι μόνο η εν ψυχρώ δολοφονία ενός οδηγού ταξί από έναν 19χρονο επιβάτη, η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο αυτοκίνητο.

Ο 19χρονος που έχει συλληφθεί, πυροβόλησε πισώπλατα τρεις φορές τον 44χρονο οδηγό και στη συνέχεια τον λήστεψε, λέγοντας του «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι». Η κάμερα του οχήματος κατέγραψε το σκληρό περιστατικό, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του δράστη, αλλά και την κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε το θύμα την ώρα που ξεψυχούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στη Σμύρνη. Ο 44χρονος ταξιτζής, Ογκούζ Εργκέ, σταμάτησε για να παραλάβει τον 19χρονο, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο. Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος να σταματάει στο τέλος της διαδρομής, στο σημείο που του υπέδειξε ο 19χρονος και να τον ενημερώνει, ότι έφτασαν στον προορισμό τους. Ο 19χρονος ρώτησε «τι χρωστάω;» ψάχνοντας την τσέπη του. Πριν ο 44χρονος να απαντήσει, ο νεαρός λέει ειρωνικά «221 λίρες αδελφέ» και πυροβολεί τρεις φορές, ενώ ακούγονται οι κραυγές του θύματος.

Ο 19χρονος ασυγκίνητος διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, να ψάχνει το ταξί για χρήματα και ακούγεται να λέει «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι». Ο 44χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε λίγο αργότερα. Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία, αστυνομικοί εξέτασαν 110 ώρες υλικού από 70 κάμερες ασφαλείας και τελικά εντόπισαν τον 19χρονο.