Στο Μόναχο το καλοκαίρι η Adele για τέσσερις ξεχωριστές συναυλίες

Στο Μόναχο το καλοκαίρι η Adele για τέσσερις ξεχωριστές συναυλίες

Η ειδικά κατασκευασμένη αρένα θα είναι ένας συνδυασμός κερκίδων με καθίσματα και θέσεις ορθίων για συνολικά 80.000 άτομα

Mετά το τέλος των παραστάσεών της στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι, η Adele θα πραγματοποιήσει τέσσερις συναυλίες στο Μόναχο.

Η ποπ σταρ θα εμφανιστεί στις 2, 3, 9 και 10 Αυγούστου στο Munich Messe σε «ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για ειδικές εκδηλώσεις», αναφέρει το δελτίο Tύπου.

«Η ειδικά κατασκευασμένη αρένα θα είναι ένας συνδυασμός κερκίδων με καθίσματα και θέσεις ορθίων για συνολικά 80.000 άτομα».

Σύμφωνα με το Variety, είναι η πρώτη φορά που η Adele θα εμφανιστεί στην ηπειρωτική Ευρώπη, μετά το 2016.

Η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Ιnstagram αποκάλυψε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της και «δεν είχε κάνει άλλα σχέδια όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα».

«Ωστόσο, ήμουν πολύ περίεργη για να μην δώσω συνέχεια και να μην υποκύψω σε αυτή την πρόταση - ένα μοναδικό, κατά παραγγελία pop-up στάδιο, το οποίο προσαρμόζεται στην όποια παράσταση θέλω να κάνω» έγραψε η Adele στη λεζάντα. «Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να περάσω το καλοκαίρι μου και να τελειώσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με συναυλίες πιο κοντά στο σπίτι κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού», πρόσθεσε.

Σύμφωνα από το ΑΠΕ ΜΠΕ, οι εγγραφές για την αγορά εισιτηρίων είναι ανοιχτές μέσω του Αdele.com και διαρκούν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου.