Παιδόφιλος που κακοποίησε 16 αγόρια καταδικάστηκε σε 700 χρόνια κάθειρξη στην Καλιφόρνια

Παιδόφιλος που κακοποίησε 16 αγόρια καταδικάστηκε σε 700 χρόνια κάθειρξη στην Καλιφόρνια

Θανατική ποινή ζητούσαν οι γονείς των θυμάτων - Προκλητικός εμφανίσθηκε ο 34χρονος κατηγορούμενος

Σε 700 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 34χρονος που έκανε τον μπέιμπι σίτερ σε παιδιά και τα κακοποιούσε, προκαλώντας φρίκη με όσα ακούστηκαν σε δικαστήριο στην Καλιφόρνια.

Ο 34χρονος Matthew Zakrzewski κρίθηκε ένοχος για 34 κακουργήματα, αφού παρενόχλησε σεξουαλικά 16 ανήλικα αγόρια, τα οποία ήταν υπό την φροντίδα του και έδειξε υλικό πορνογραφίας σε άλλο ένα. Ο Zakrzewski διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του σε περισσότερα από 5 χρόνια από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Μάιο του 2019. Τα θύματά του ήταν ηλικίας από 2 έως 12 ετών, αναφέρει η New York Post.

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο δράστης, πριν η δικαστής του ανακοινώσει την ποινή του. Ο παιδόφιλος έβρισκε δουλειά μέσω μια ιστοσελίδας, που πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης και καθοδήγησης παιδιών.

Θανατική ποινή ζητούσαν οι γονείς τους

«Η θανατική καταδίκη του ταιριάζει… Σας παρακαλώ μην δείξετε έλεος σε αυτό το ζώο», δήλωσε μια γιαγιά δύο εκ των θυμάτων, σύμφωνα με το ABC 7. Άλλοι γονείς δήλωσαν, ότι έχουν κατακλυστεί με ενοχές που προσέλαβαν ένα «τέρας» για να προσέχει τα παιδιά τους.

«Θα έχω ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής μου που άφησα αυτό το ζώο στη ζωή μου», δήλωσε μια μητέρα και πρόσθεσε: «Προσέλαβα μια φορά στη ζωή μου μπέιμπι σίτερ. Μόνο μια φορά στη ζωή μου». «Ερχόταν στο σπίτι μας μια φορά το μήνα για ένα χρόνο», δήλωσε μια μητέρα της οποίας ο 2χρονος γιος έπεσε θύμα του Zakrzewski. «Ένα από τα πρώτα πράγματα που του έμαθε ήταν να κρατάει μυστικά», υποστήριξε.

Στις τελικές παρατηρήσεις της κατά τη διάρκεια της δίκης, η εισαγγελέας Juliet Oliver αποκάλυψε, ότι ο Zakrzewski είχε στον υπολογιστή του ένα «ολόκληρο βιβλίο» για την παιδοφιλία και είχε βιντεοσκοπήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του. Συνελήφθη όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία, επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο τους.

Ο ίδιος συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019 και έκτοτε ξετυλίχτηκε η φρίκη στην οποία επέβαλε μικρά και αθώα παιδιά.