ΗΠΑ: Επιχείρησαν να διαρρήξουν όχημα των Μυστικών Υπηρεσιών στην Ουάσιγκτον

ΗΠΑ: Επιχείρησαν να διαρρήξουν όχημα των Μυστικών Υπηρεσιών στην Ουάσιγκτον

Πράκτορες που προστατεύουν την εγγονή του προέδρου Μπάιντεν άνοιξαν πυρ σε βάρος των τριών δραστών

Οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που προστατεύουν την εγγονή του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Ναόμι, άνοιξαν πυρ, αφού τρία άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα μη σημαδεμένο όχημα της Μυστικής Υπηρεσίας στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με ανάρτηση στο X του δημοσιογράφου της Huffington Post, Yashar Ali.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Λένα Αργύρη, κοντά στα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στη γειτονιά Georgetown της Ουάσινγκτον, οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας συνάντησαν -πιθανώς- τρία άτομα να σπάνε το παράθυρο ενός σταθμευμένου και χωρίς επιβαίνοντα κυβερνητικού οχήματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ένας ομοσπονδιακός πράκτορας πυροβόλησε με υπηρεσιακό όπλο και εκτιμάται ότι δεν τραυματίστηκε κανείς.

Οι δράστες διέφυγαν αμέσως από το σημείο με ένα κόκκινο όχημα και εκδόθηκε περιφερειακό σήμα επιφυλακής προς τις υποστηρικτικές μονάδες. Όπως επίσης έγινε γνωστό, δεν υπήρξε απειλή για κανέναν προστατευόμενο και το περιστατικό διερευνάται από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της Ουάσιγκτον και τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.