Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία στο φως για τον θάνατο του – Δεν ήταν πολύ ώρα στο τζακούζι προτού βρεθεί νεκρός

Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία στο φως για τον θάνατο του – Δεν ήταν πολύ ώρα στο τζακούζι προτού βρεθεί νεκρός

Γύρισε σπίτι και έστειλε τον βοηθό του για μια δουλειά. Όταν επέστρεψε, ο 54χρονος ήταν αναίσθητος

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Πέρι. Το πτώμα του Μάθιου Πέρι δεν ήταν για πολύ ώρα στο τζακούζι του πριν βρεθεί νεκρός, σημειώνει το TMZ, γεγονός που προσδίδει μια ακόμη διάσταση στον τραγικό του θάνατο.

Πηγές των αστυνομικών αρχών είπαν στο TMZ ότι το σώμα του δεν ήταν γεμάτο νερό όταν οι πρώτες βοήθειες έφτασαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades και τον κήρυξαν νεκρό επί τόπου.

Ο Πέρι ήταν μόνος του όταν πέθανε – ήταν στο σπίτι του αφού έπαιζε pickleball νωρίτερα το Σάββατο στο Riviera Country Club – και έτσι προκαλείται το ερώτημα ποια θα ήταν η έκβαση αν κάποιος άλλος ήταν κοντά του ή αν ο βοηθός του είχε φτάσει στο σπίτι του νωρίτερα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο Πέρι γύρισε σπίτι και έστειλε τον βοηθό του για μια δουλειά και όταν ο βοηθός επέστρεψε στο σπίτι ο 54χρονος ήταν αναίσθητος στο τζακούζι. Ο βοηθός κάλεσε σε βοήθεια.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ακόμη ότι ο Μάθιου Πέρι ήταν καπνιστής κατά τη διάρκεια της ζωής του, και οι αστυνομικές αρχές βρήκαν στο σπίτι αυτοκόλλητα Nicorette και τσίχλες Nicorette… οπότε φαίνεται ότι ήθελε σοβαρά να κόψει το τσιγάρο.

Ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες δεν έχει ακόμη καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα χρειαστούν τουλάχιστον 6 εβδομάδες.