Μάθιου Πέρι: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια»

Μάθιου Πέρι: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια»

Η κοινή δήλωση των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Friends» δήλωσαν ότι είναι «εντελώς συντετριμμένοι» από την απώλεια του συμπρωταγωνιστή τους Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ ανέφεραν ότι πρόκειται για μια «ασύλληπτη απώλεια».

Ο ηθοποιός των Friends βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς να αντιδρά σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο.

Η εξέταση που έγινε μετά τον θάνατο του Πέρι ήταν ασαφής.

Οι αξιωματούχοι αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Είμαστε όλοι τόσο απόλυτα συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου», ανέφερε το καστ των Friends στη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο BBC.

«Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα πάρουμε ένα λεπτό για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ασύλληπτη απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν είμαστε σε θέση.

Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Μάτι, τους φίλους του και όλους όσους τον αγαπούσαν σε όλο τον κόσμο».

Πώς βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το πώς ανακαλύφθηκε ο Πέρι το απόγευμα του Σαββάτου στο τζακούζι του σπιτιού του στο Pacific Palisades.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανέφερε σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλούνται οι LA Times: «Ένας ενήλικας άνδρας ασθενής ήταν νεκρός πριν από την άφιξη της πρώτης ομάδας.

Ο ασθενής βρέθηκε από έναν παρευρισκόμενο ο οποίος είχε επανατοποθετήσει το θύμα όπου το κεφάλι ήταν έξω από το νερό.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».

Θαυμαστές και αστέρες απέτισαν φόρο τιμής στον ηθοποιό, ο οποίος ήταν γνωστός για τον ρόλο του ατακαδόρου Τσάντλερ Μπινγκ στην εξαιρετικά δημοφιλή τηλεοπτική κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90.