Ο Όζι Όσμπορν θέλει να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ και να επιστρέψει στις περιοδείες

Ο Όζι Όσμπορν θέλει να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ και να επιστρέψει στις περιοδείες

Ο θρύλος της metal μουσικής υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024 μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal και πρώην frontman των Black Sabbath τόνισε σε νέα συνέντευξη, ότι έχει αρχίσει να ετοιμάζει νέο δίσκο, τον οποίο προγραμματίζει να ηχογραφήσει στις αρχές του 2024. Σε δηλώσεις του στο Metal Hammer μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση – που λέει ότι θα είναι η τελευταία του – Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε: «Έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο». «Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους» πρόσθεσε. «Θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Όζι Όσμπορν μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά». «Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια».

Ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019. Το 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.