Πτώμα 34χρονου βρέθηκε σε λίμνη κορυφαίου γηπέδου γκολφ στην Βρετανία

Πτώμα 34χρονου βρέθηκε σε λίμνη κορυφαίου γηπέδου γκολφ στην Βρετανία

Σύμφωνα με ειδικούς η σορός του άτυχου άνδρα «μπορεί να ήταν δύο μήνες στο νερό»

Μυστήριο επικρατεί σχετικά με ένα πτώμα που εντοπίστηκε σε λίμνη ενός εκ των κορυφαίων γηπέδων γκολφ στη Βρετανία, με τις αρχές να εκτιμούν, ότι μπορεί να βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο για περίπου δύο μήνες.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «The Sun», το πτώμα βρέθηκε στο London Golf Club στο Κεντ της Βρετανίας, που βρίσκεται κοντά στην πίστα μηχανοκίνητων αγώνων Brands Hatch. «Στις 4 Σεπτεμβρίου και γύρω στις 14:45 η αστυνομία έλαβε κλήση, ότι εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα μέσα στο νερό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 34 ετών, που κατάγονταν από την Πολωνία και φέρεται να είχε πάει σε ένα γάμο, πριν χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάποιο επιπλέον στοιχείο, όπως πότε μπήκε στο γήπεδο ή έφτασε στη λίμνη, ενώ φέρεται οι κινήσεις του να μην έχουν καταγραφεί από κάποια κάμερα ασφαλείας.

«Αξιωματικοί και ασθενοφόρα βρέθηκαν στην τοποθεσία, η οποία ήταν κοντά σε δημόσιο μονοπάτι και μέρος της γης που συνδέεται με το London Golf Club. Ο νεκρός είναι άνδρας ηλικίας 34 ετών και έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η νεκροψία ολοκληρώθηκε και ο θάνατος του 34χρονου δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου, ενώ επικρατεί μυστήριο με τον τρόπο που βρέθηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Επίσης, εγείρονται ερωτήματα για το γεγονός ότι κανείς δεν είχε προσέξει κάτι, ειδικά αν επαληθευτεί ότι το πτώμα ήταν για δύο μήνες στο σημείο, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο επισκέπτεται πλήθος κόσμου. Σημειώνεται, ότι το London Golf Club έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Darren Clarke και Padraig Harrington σε έναν διαγωνισμό European Tour το 2008.