Νεαρός Ουκρανός δολοφόνησε τους θετούς γονείς του που τον είχαν υιοθετήσει από ορφανοτροφείο της χώρας του

Νεαρός Ουκρανός δολοφόνησε τους θετούς γονείς του που τον είχαν υιοθετήσει από ορφανοτροφείο της χώρας του

«Ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι στη ζωή του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν»

Ένας νεαρός άνδρας από την Ουκρανία που υιοθετήθηκε από ζευγάρι Αμερικανών από ορφανοτροφείο της χώρας του, κατηγορείται για την άγρια δολοφονία των θετών γονιών του, που τον είχαν σώσει. Ο 21χρονος Ντίμα Τάουερ, που είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μικρός και είχε εγκαταλειφθεί από τον αλκοολικό πατέρα του, διέφυγε από τις αστυνομικές Αρχές με το αυτοκίνητο που του είχαν αγοράσει οι θετοί γονείς του και κρυβόταν για περίπου οχτώ ώρες σε ένα δάσος, μέχρι που εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο Ντίμα, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο, για την άγρια δολοφονία στο North Port της Φλόριντα, των κτηματομεσιτών Robbie και Jennifer Tower, που τον είχαν σώσει πριν από επτά χρόνια, όπως μεταδίδει η New YorK Post.

Η αστυνομία στο Νορθ Φολκ της Φλόριντα δέχτηκε μια κλήση τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής από μια γειτόνισα του ζευγαριού που είχε ακούσει κραυγές για βοήθεια έξω από το σπίτι της. Όταν τελικά άνοιξε την πόρτα για να δει τι συμβαίνει, βρήκε μόνο μερικές κηλίδες αίματος στο έδαφος, και ειδοποίησε τις Αρχές. H αστυνομία έφτασε στο σπίτι αφού έλαβε κλήσεις για ενδοοικογενειακή βία – και βρήκαν το βαθιά θρησκευόμενο ζευγάρι τοποθετημένο στο πάτωμα του σαλονιού τους.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί είδαν τον ύποπτο να κλείνει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και του έδωσαν εντολή να μείνει ακίνητος. Εκείνος αγνόησε τις οδηγίες τους, μπήκε στο αμάξι και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, εγκατέλειψε το όχημα και κρύφτηκε σε ένα δασάκι, μέχρι που τον ανακάλυψαν οι Αρχές γύρω στις 8 το πρωί του Σαββάτου. «Αυτοί ήταν δύο πολύ καλοί, προσεκτικοί άνθρωποι», είπε ο θείος του Robbie Tower, Warren Rines, στην The Post. «Δεν έχει νόημα, κανείς μας δεν καταλαβαίνει το μίσος. Ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι στη ζωή του που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Τον αντιμετώπιζαν σαν δικό τους γιο».

Ο Ράινς είπε στην Post ότι ο ανιψιός του και η σύζυγός του πήγαν σε πολλές χριστιανικές αποστολές στην Ουκρανία.