Τέξας: Πατέρας γύρισε στο σπίτι και βρήκε βιασμένη και στραγγαλισμένη την 11χρονη κόρη

Τέξας: Πατέρας γύρισε στο σπίτι και βρήκε βιασμένη και στραγγαλισμένη την 11χρονη κόρη

Το πτώμα του κοριτσιού ήταν τυλιγμένο σε σακούλα σκουπιδιών, μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα κάτω από το ίδιο της το κρεβάτι

Ένα 11χρονο κορίτσι ξυλοκοπήθηκε, κακοποιήθηκε σεξουαλικά και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του στην Πασαντίνα του Τέξας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ο πατέρας της ήταν στη δουλειά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα, Τζος Μπρούγκερ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ότι ο πατέρας, Καρμέλο Γκονζάλες, προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την κόρη του, Μαρία Γκονζάλες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τελικά, βρήκε το πτώμα του κοριτσιού τυλιγμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών και χωμένο μέσα σε ένα καλάθι με άπλυτα κάτω από το ίδιο της το κρεβάτι.

Ο Μπρούγκερ χαρακτήρισε τη δολοφονία "πολύ βίαιο έγκλημα". Η νεκροψία της Δευτέρας έδειξε, ότι η Μαρία είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση, είχε υποστεί θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και πέθανε από στραγγαλισμό. Ο Καρμέλο Γκονζάλες, 32 ετών, είχε μόλις φτάσει στη δουλειά του το περασμένο Σάββατο το πρωί, όταν η Μαρία άρχισε να του στέλνει μήνυμα, ότι κάποιος χτυπούσε την εξώπορτα του διαμερίσματός τους, δήλωσε η αστυνομία.

Ο πατέρας απάντησε με μήνυμα, λέγοντας στην κόρη του να μην ανοίξει την πόρτα. Εκείνη συμφώνησε, σύμφωνα με την αστυνομία, λέγοντας στον πατέρα της, ότι δεν θα άνοιγε την πόρτα και αντ’ αυτού θα έμενε στο κρεβάτι. Αλλά μετά από αυτό, ο Γκονζάλες δεν έλαβε ποτέ ενημέρωση από την κόρη του. "Τηλεφωνούσα και τηλεφωνούσα και τηλεφωνούσα", δήλωσε ο Γκονζάλες, 32 ετών, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KHOU11.