Στο «φως» επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην του: «Στη φαντασία μου κάνω καθημερινά έρωτα σε άνδρες»

Στο «φως» επιστολή του Μπαράκ Ομπάμα σε πρώην του: «Στη φαντασία μου κάνω καθημερινά έρωτα σε άνδρες»

Τη δημοσίευσε η New York Post

Μία επιστολή που έστειλε το 1982 σε πρώην του ο Μπαράκ Ομπάρα φέρνει στο «φως» η New York Post. Σε αυτή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της αποκαλύπτει πως στη φαντασία του κάνει καθημερινά έρωτα με άνδρες.

Η επιστολή γράφτηκε τον Νοέμβριο του 1982 και στάλθηκε στην Alex McNear.

Τον Ιούνιο του 2023, ο ιστορικός, David Garrow ο οποίος είναι γνωστός για τη δημιουργία της εκτενούς βιογραφίας των 1.472 σελίδων με τίτλο «Rising Star: The Making of Barack Obama», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε πολλές περιπτώσεις, έτρεφε φαντασιώσεις για προσωπικές συναντήσεις με άνδρες.

Το δημοσίευμα της New York Post

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άνδρες καθημερινά αλλά στη φαντασία μου» επεσήμανε ο- τότε- 21 ετών Μπαράκ Ομπάμα.

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ''ανθρώπινους'' και όχι ως ''γυναίκες σε αντίθεση με άνδρες''. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα μου, βλέπω ότι με έχουν κάνει άνδρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθετε.

Η πρώην του Μπαράκ Ομπάμα  Alex McNear

Η επιστολή