Σοκ από τον θάνατο της εκδότριας του Χάρι Πότερ: Το ταχύπλοο που είχε νοικιάσει συγκρούστηκε με ιστιοφόρο 45 μέτρων – Δείτε βίντεο

Σοκ από τον θάνατο της εκδότριας του Χάρι Πότερ: Το ταχύπλοο που είχε νοικιάσει συγκρούστηκε με ιστιοφόρο 45 μέτρων – Δείτε βίντεο

Ο οδηγός του σκάφους φέρεται να είχει κάνει χρήση ναρκωτικών

Τραγικό θάνατο βρήκε η εκδότρια του Χάρι Πότερ στις ΗΠΑ, Adrienne Vaughan, ύστερα από σύγκρουση σκαφών, στο Αμάλφι στην Ιταλία.

Η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ από τον οδηγό του σκάφους στο οποίο επέβαινε, είναι η επικρατέστερη εκδοχή για τα αίτια της τραγωδίας.

Το ταχύπλοο που είχε νοικιάσει μαζί με την οικογένειά της συγκρούστηκε με ιστιοφόρο 45 μέτρων.

Η 45χρονη έπεσε στο νερό και χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους. Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο παιδιών της.

Το 12χρονο κορίτσι και ο 8χρονος αδερφός της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Ο συζυγός της έχει επίσης τραυματιστεί. Ο 30χρονος σκίπερ του ταχύπλοου νοσηλεύτηκε επίσης με τραύματα στα πλευρά ενώ υποβάλλεται σε τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Η Vaughan και η οικογένειά της είχαν ναυλώσει το ταχύπλοο και περιόδευαν στο «Fiordo Di Furore» στα ανοιχτά της ακτής του Αμάλφι κοντά στη Νάπολη το βράδυ της Πέμπτης, όταν το σκάφος έκανε μια απροσδόκητη στροφή 180 μοιρών και χτύπησε στο «Tortuga» που μετέφερε 85 άτομα, μεταξύ των οποίων Γερμανοί και Αμερικανοί τουρίστες, προσκεκλημένοι σε γαμήλια δεξίωση.

 

Η άτυχη γυναίκα ήταν πρόεδρος γνωστού εκδοτικού οίκου, που εξέδιδε τα βιβλία του Χάρι Πότερ.