Αδέσποτος σκύλος έσωσε νεογέννητο κοριτσάκι που είχαν… πετάξει στα σκουπίδια

Αδέσποτος σκύλος έσωσε νεογέννητο κοριτσάκι που είχαν… πετάξει στα σκουπίδια

Το τετράποδο έσυρε τη σακούλα μέσα στην οποία ήταν το μωρό και ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Λίβανο, όπου ένας αδέσποτος σκύλος έσωσε τη ζωή ενός νεογέννητου κοριτσιού, το οποίο ήταν... πεταμένο στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται η Daily Mail, το τετράποδο βρήκε το βρέφος σε σακούλα σκουπιδιών στο δημαρχείο της Τρίπολης. Ο σκύλος ξεκίνησε να σέρνει τη σακούλα και ένας περαστικός άκουσε κλάματα. Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά σταθερή, ενώ οι άνθρωποι κάνουν λόγο για ένα θαύμα.

Εικόνες του βρέφους κάνουν το γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας ότι υπέστη μελανιές και κοψίματα από τη δοκιμασία, αλλά πιστεύεται ότι θα αναρρώσει σύντομα. Την ίδια ώρα και ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να ανακαλύψει ποιοι εγκατέλειψαν το μωρό, κάποιοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να το υιοθετήσουν.

Σημειώνεται ότι οι περιπτώσεις εγκατάλειψης και κακοποίησης παιδιών στη χώρα έχει αυξηθεί λόγω της επιδείνωσης των συνθηκών διαβίωσης, ενώ η Τρίπολη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Λιβάνου, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό φτώχειας στη χώρα.