Σοκ στη Ρωσία: Βίασαν 15χρονη, της έριξαν καυστικό υγρό και την πέταξαν γυμνή σε γραμμές τρένου – Ήταν άγρια χτυπημένη

Σοκ στη Ρωσία: Βίασαν 15χρονη, της έριξαν καυστικό υγρό και την πέταξαν γυμνή σε γραμμές τρένου – Ήταν άγρια χτυπημένη

Το άτυχο κορίτσι εντόπισε ένας οδηγός τρένου

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Ρωσία οι λεπτομέρειες για το έγκλημα με θύμα μια 15χρονη κοπέλα και δράστη τουλάχιστον έναν 16χρονο καθώς η νεαρή κοπέλα αφού έπεσε θύμα βιασμού, στη συνέχεια την πέταξαν γυμνή σε γραμμές τρένου ενώ όπως διαπιστώθηκε είχαν ρίξει στο κορμί της καυστικό υγρό.

Η φρίκη που έζησε η Γιάροσλαβ Σίκοβα στο Περμ της Ρωσίας αποκαλύφθηκε όταν οδηγός τρένου είδε να την έχουν παρατήσει σε γραμμές τρένου.

Ο οδηγός του τρένου περιέγραψε ότι «είχαν αφήσει το κορίτσι διαγώνια στις γραμμές. Υπήρχε πολύ αίμα. Ξαφνικά κύλισε από τις γραμμές και έχασε τις αισθήσεις της. Ήταν τελείως γυμνή και φορούσε μόνο τις κάλτσες της. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα. Το είχαν χτυπήσει στις γραμμές».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ή οι δράστες είχαν αφήσει το κορίτσι στις γραμμές του τρένου για να πεθάνει. Η 15χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άντεξε για 10 ημέρες πριν να καταλήξει, καταφέρνοντας στο διάστημα αυτό να κατονομάσει τον δολοφόνο της.

 

 

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 16χρονος Σεργκέι Μινιάζεφ, η μητέρα του οποίου είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και ο πατέρας του αστυνομικός, ενώ εξετάζονται ως ύποπτοι άλλα δύο νεαροί, μεταδίδει η Daily Mail. Ο οδηγός, που ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το κορίτσι, είπε πως είχε καυστικό υγρό στο στόμα και στην γεννετήσια περιοχή. «Αυτός ή αυτοί που τη χτύπησαν ήθελαν να ξεφορτωθούν τα βιολογικά τους ίχνη. Είχε εγκαύματα στο κορμί της, στα χέρια και τα πόδια. Το δέρμα της ξεφλούδιζε όταν τη βάλαμε στο φορείο» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 15χρονης, δάσκαλος κολεγίου, η κόρη του το μοιραίο βράδυ είχε επιστρέψει από πάρτι στο σπίτι του 16χρονου αλλά χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της, βγήκε ξανά από το σπίτι από το παράθυρο του δωματίου της. Η φρικτή υπόθεση έχει τεθεί υπό τον «προσωπικό έλεγχο» του ανώτερου ποινικού ανακριτή της Ρωσίας, Alexander Bastrykin. Πριν από δύο μήνες θρήνησε για μια «γενική αύξηση της εγκληματικότητας» ειδικά μεταξύ των εφήβων και των παιδιών. «Βλέπουμε μια τάση όταν διαπράττονται σοβαρά και ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα από παιδιά», είπε.