Ταϊλάνδη: Σε καταψύκτη βρέθηκε το πτώμα αγνοούμενου Γερμανού επιχειρηματία

Ταϊλάνδη: Σε καταψύκτη βρέθηκε το πτώμα αγνοούμενου Γερμανού επιχειρηματία

Είχε εξαφανισθεί απί τις 4 Ιουλίου - Συνελήφθησαν δύο Γερμανοί ως ύποπτοι

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα στην πόλη Νόνγκ Προύε της Νότιας Ταϊλάνδης για τον Χανς-Πέτερ Μακ, καθώς η αστυνομία εντόπισε τη σορό του σε σακούλα σκουπιδιών σε νοικιασμένο σπίτι.

Η αστυνομία συνέλαβε δύο Γερμανούς υπόπτους, οι οποίοι θεωρείται, ότι δολοφόνησαν τον Μακ και στη συνέχεια μετέφεραν και έκρυψαν το πτώμα του. Ο Μακ, μεσίτης ακινήτων που ζούσε με την Ταϊλανδέζα σύζυγό του στην πόλη Πατάγια, αγνοείτο από τις 4 Ιουλίου. Η τελευταία φορά που τον είδαν, ήταν στο αυτοκίνητό του στη Πατάγια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εξαφάνισης που εκδόθηκε από την οικογένειά του, η οποία προσέφερε αμοιβή 86.000 δολαρίων για πληροφορίες.

To αυτοκίνητο του Μακ είχε βρεθεί την Κυριακή σε πάρκινγκ στην Νονγκ Προύε, λένε οι αναφορές. Μαζί με το πτώμα, οι ερευνητές ανακάλυψαν ακόμη ένα ασύρματο αλυσοπρίονο, ένα ψαλίδι κουρέματος γκαζόν και ρολά από πλαστικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τηλεοπτικών καναλιών της Ταϊλανδης.

Η αστυνομία βρήκε επίσης ίχνη από διαλυτικό καθαριστικό στα καθίσματα, στο ταμπλό, στο τιμόνι και σε άλλα τμήματα του αυτοκινήτου, ενδεικτικό της πρόθεσης των δραστών να εξαφανίσουν στοιχεία. Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν επίσης ότι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έλειπε από τον τραπεζικό λογαριασμό του Μακ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι όταν η γυναίκα του Μακ τον αναζήτησε, επειδή δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους για γεύμα στις 4 Ιουλίου, έλαβε μήνυμα που έλεγε ότι θα την καλέσει πίσω. Γύρω στις 10 εκείνο το βράδυ έλαβε άλλο μήνυμα που έλεγε ότι ήταν ακόμη με πελάτη. Αλλά η γυναίκα του Μακ είπε στα ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης ότι δεν της είχε στείλει ποτέ μήνυμα στη διάρκεια της 5χρονης σχέσης τους.