Καναδάς: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει άγρια δολοφονία 37χρονου – Είχε ζητήσει από τον δράστη να μην ατμίζει μπροστά στο παιδί του

Καναδάς: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει άγρια δολοφονία 37χρονου – Είχε ζητήσει από τον δράστη να μην ατμίζει μπροστά στο παιδί του

Προσοχή σκληρές εικόνες

Τραγικό θάνατο από επίθεση με μαχαίρι βρήκε ένας 37χρονος στον Καναδά. Ο λόγος επειδή ζήτησε από έναν 32χρονο να σταματήσει να ατμίζει η συσκευή καπνού του. Το φονικό με θύμα τον Πολ Στάνλεϊ Σμιτ που έγινε έξω από καφετέρια στο Βανκούβερ, κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πολύ σκληρό βίντεο, φαίνεται ο 32χρονος Ιντερτίπ Σινγκ Γκόσα, ο οποίος έχει συλληφθεί, να χτυπάει με μαχαίρι στην κοιλιά τον άτυχο 37χρονο ο οποίος περίμενε τη σύντροφό του να φέρει καφέ. Μπροστά στη δολοφονική επίθεση ήταν και η κόρη του 37χρονου για την παρουσία της οποίας ζήτησε από τον 32χρονο να μην ατμίζει.

«Προσπαθούσε απλά να προστατεύσει την κόρη του. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη. Δεν το πιστεύω ότι κανείς μέσα από την καφετέρια δεν κάλεσε σε βοήθεια, κανείς δεν βγήκε να βοηθήσει» δήλωσε η μητέρα του 37χρονου .«Είχε μαζί του μαχαίρι. Δεν πας με μαχαίρι στην καφετέρια, έτσι δεν είναι;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος.

Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία β΄ βαθμού με την οικογένεια του θύματος να ζητά να αναβαθμιστεί σε α΄ βαθμού θεωρώντας ότι ο δράστης είχε πρόθεση να σκοτώσει.