Kanye West: H ανάρτηση για τους Εβραίους που έκανε στο Instagram με τον Jonah Hill

Kanye West: H ανάρτηση για τους Εβραίους που έκανε στο Instagram με τον Jonah Hill

Ο ράπερ είχε αποκλειστεί από το Twitter και το Instagram στα τέλη του 2022 λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων

O Kanye West επέστρεψε στο Instagram. Στην ανάρτησή του αναφέρεται στους Εβραίους τονίζοντας πως ο Jonah Hill τον έκανε να τους συμπαθήσει ξανά.

Ο ράπερ αποκλείστηκε από το Twitter και το Instagram στα τέλη του 2022 λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων, τα οποία οδήγησαν επίσης στην αποχώρησή του από συνεργασίες με την Adidas και τον Balenciaga.

Το CAA, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκπροσώπησης καλλιτεχνών στις ΗΠΑ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, διέκοψε επίσης τους δεσμούς του με τον ράπερ και επιχειρηματία.

Ο Kanye West – ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye το 2021 – έκανε την ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σάββατο (25/3). Κοινοποίησε αφίσα της κινηματογραφικής κωμωδίας 21 Jump Street του 2012, με πρωταγωνιστές τους Jonah Hill και τον Channing Tatum ως αστυνομικούς που πηγαίνουν μυστικά σε ένα Λύκειο.

Ο West συνόδευσε την ανάρτηση με λεζάντα στην οποία αναφέρεται: «Βλέποντας τον Jonah Hill στο 21 Jump Street με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους».

«Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει εναντίον ενός ή δύο ατόμων και να το μετατρέπει σε μίσος προς εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Κανένας Χριστιανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντισημίτης γνωρίζοντας ότι ο Ιησούς είναι Εβραίος. Ευχαριστώ Jonah Hill, σε αγαπώ» σημειώνεται στην ανάρτηση.

View this post on Instagram

A post shared by Ye (@kanyewest)