Ο Kanye West θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες

Ο Kanye West θα μετατρέψει όλα τα σπίτια του σε εκκλησίες

Τι του είπε ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Kanye West σκοπεύει να μετατρέψει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες. Κατά τη διάρκεια εκτενούς συνέντευξης στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει. «Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» είπε. «Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό».

«Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας» σημείωσε.

«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Kanye West, ο οποίος άλλαξε πρόσφατα το όνομά του σε Ye.

O West ο οποίος ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, περιέγραψε πρόσφατα τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των αστέγων και της πείνας στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του εταιρείες για να παράσχει εκπαίδευση, θέσεις εργασίας και στέγαση σε όσους έχουν ανάγκη.

Δεσμεύθηκε να «επιλύσει τα προβλήματα της έλλειψης στέγης και τροφής» στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας τον περασμένο Νοέμβριο επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε χώρους στάθμευσης».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο σταρ αναφέρθηκε σε επερχόμενη συναυλία που προγραμματίζει με τίτλο «The Funeral Rehearsal Of Kanye West». «Είναι ο θάνατος του εγώ που μας χωρίζει – είναι η γέννηση της ανθρωπότητας» είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να σχεδιάζουν τις δικές τους πρόβες κηδείας. «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αυτοκτονώντας. Όσο λιγότερο εγώ, τόσο περισσότερος χώρος για τον Θεό» είπε.

Ο Kanye West δεν μίλησε άμεσα για τη σχέση του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη, αλλά αναφέρθηκε έμμεσα αναφέροντας μια συνομιλία που είχε με τον πρώην σύμβουλο του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ. «Ξέρετε, μιλούσα με τον Τζάρεντ Κούσνερ πριν φύγει από το αξίωμά του και εκείνος είπε:

"Διαχειριζόμαστε το ένα τρίτο της γης στην Αμερική" και του είπα: "Μα τι κάνετε με αυτό;". Και εκείνος απάντησε: "Είναι στημένο με τρόπο που η μαύρη κοινότητα δεν θα εξεγερθεί ποτέ. Οι άνθρωποι απλώς μας πουλάνε ναρκωτικά και μας πουλάνε κακό φαγητό, μέσα ενημέρωσης και μίσος και οι άνθρωποι δεν είναι τόσο χαρούμενοι όσο θα μπορούσαμε και θα ήμασταν».