Κύπρος: Βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στο γκρεμό 28χρονη Ουκρανή

Κύπρος: Βίασε, στραγγάλισε και πέταξε στο γκρεμό 28χρονη Ουκρανή

Ο 31χρονος υποστήριξε ότι το θύμα έπεσε μόνο του επιχειρώντας να βγάλει μία selfie, ωστόσο η νεκροψία τον διέψευσε

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε πίσω από υποτιθέμενο ατύχημα με θύμα μία 28χρονη Ουκρανή σε παραλία της Πάφου στην Κύπρο.

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 11 Μαρτίου, με τον 31χρονο συλληφθέντα, κάτοικο Πάφου, να καλεί ο ίδιος την Αστυνομία και να ισχυρίζεται, ότι ενώ βρισκόταν με την 28χρονη Ουκρανή φίλη του, Λέσια Μπίκοβα στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού για να βγάλει μία selfie, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό. Στην κατάθεσή του ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ατύχημα, όμως λίγες ώρες αργότερα η νεκροψία-νεκροτομή τον διέψευσε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ, Μιχάλης Νικολάου, από τη νεκροψία προκύπτει, ότι η άτυχη κοπέλα φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Περαιτέρω, εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις, οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις, οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 31χρονος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις 6 Ιανουαρίου, με ειδική άδεια παραμονής από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ενδείξεις, οι οποίες διερευνώνται, οι οποίες αναφέρουν ότι η 28χρονη είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν την Κύπρο.