Ρομπέρτο Καβάλι: Έγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 του – Η 38χρονη σύντροφος του, του χάρισε έναν γιο

Ρομπέρτο Καβάλι: Έγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 του – Η 38χρονη σύντροφος του, του χάρισε έναν γιο

«Το όνομά του είναι Τζόρτζιο, όπως ο παππούς του, ο πατέρας μου… τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών»

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι απέκτησε το 6ο του παιδί αφού του χάρισε έναν γιο η Σουηδή σύντροφό του, ένα 38χρονο πρώην μοντέλο του Playboy, Sandra Nilsson. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το ιταλικό περιοδικό «Novella 2000» είπε: Η Sandra τα πάει καλά, το μωρό, που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό που τον είδα αμέσως μετά τη γέννηση του».

Ο Ρομπέρτο ​​είπε στον δημοσιογράφο πως τον γιο του θα τον ονομάσουν Τζόρτζιο, ως φόρο τιμής στον πατέρα του που πυροβολήθηκε από τους Ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και συνέχισε: «Το όνομά του είναι Τζόρτζιο, όπως ο παππούς του, ο πατέρας μου… τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών».

Ο σχεδιαστής μόδας μοιράζεται τα παιδιά Tommaso και Cristina με την πρώτη του σύζυγο Silvanella Giannoni, την οποία παντρεύτηκε το 1964 πριν χωρίσουν 10 χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας Εύα Μαρία Ντίνινερ το 1980, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Ρόμπερτ, τη Ρέιτσελ και τον Ντανιέλε, μεταδίδει η Daily mail.

Ο 82χρονος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, μετά από μια σκληρή ανατροφή μετά τη δολοφονία του πατέρα του, που όπως λέει τον άφησε βουβό μέχρι τα 18 του.

«Δεν πέρασα εύκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944, σε μια επιδρομή στο Castelnuovo dei Sabbioni. «Ήμουν τοπογράφος, δούλευα σε ένα ορυχείο στο Valdarno… Δεν μίλησα μέχρι τα 18. Αλλά η ζωή ήταν ευγενική μαζί μου και με αντάμειψε… για τα πάντα».

Το 2015 ο Roberto γνώρισε τη Sandra, η οποία είναι 45 χρόνια νεότερη του, στην πατρίδα της, τη Σουηδία.