Στιβ Μακέι: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο μπασίστας των θρυλικών Pulp

Στιβ Μακέι: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο μπασίστας των θρυλικών Pulp

Νοσηλευόταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση πως πέθανε ο Στιβ Μακέι, που ήταν ο μπασίστας των θρυλικών Pulp. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, παρά μόνο πως νοσηλευόταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τη σύζυγο του Κέιτι Γκραντ, η οποία ανακοίνωσε πως ο μουσικός πέθανε σε ηλικία 56 ετών.

Συγκεκριμένα, έκανε ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέφερε το εξής:

«Μετά από τρεις μήνες στο νοσοκομείο, παλεύοντας με όλη του τη δύναμη και την αποφασιστικότητα, είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι που αποχαιρετήσαμε τον λαμπρό, όμορφο σύζυγό μου, Steve Mackey. Ο Steve πέθανε σήμερα, μια απώλεια που άφησε εμένα, τον γιο του Marley, τους γονείς Kath και Paul, την αδελφή Michelle και πολλούς φίλους συντετριμμένους. Ο Steve ήταν ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ, ένας εξαιρετικός μουσικός, παραγωγός, φωτογράφος και κινηματογραφιστής. Όπως και στη ζωή του, λατρεύτηκε από όλους όσων οι δρόμοι του διασταυρώθηκαν στους πολλαπλούς δημιουργικούς κλάδους που κατέκτησε. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του NHS που εργάστηκε ακούραστα για τον Steve. Θα μας λείψει αφάνταστα. Η οικογένεια έχει ζητήσει να παραμείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή».