Φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα από… σπέρμα και αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση

Φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα από… σπέρμα και αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση

Η διαδικασία παραγωγής τους όμως δεν είναι ευχάριστη

Μια γυναίκα που φτιάχνει κοσμήματα έγινε viral επειδή ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιεί είναι... σπέρμα!

Η Amanda Booth μαζί με τον σύζυγο της φτιάχνουν χειροποίητα κοσμήματα στον Καναδά όπου διαμένουν. Κάποια στιγμή άρχισαν να ανεβάζουν στο TikTok βίντεο με τις δημιουργίες τους, που ονόμασαν «j–zy jewelry». Τα βίντεο αυτά είχαν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση και το ζευγάρι απέκτησε φανατικό κοινό.

Έτσι κάτω από κάθε βίντεο που ανέβαζαν στην πλατφόρμα ο κόσμος έμπαινε και σχολίαζε. Διάφοροι χρήστες, μάλιστα, ξεκίνησαν να στέλνουν διάφορα αιτήματα για το τι θα ήθελαν να δουν ως επόμενη δημιουργία ή από τι υλικό θα ήθελαν να είναι φτιαγμένο το επόμενο κόσμημα.  Ένας από τους χρήστες, ωστόσο, ζήτησε «κοσμήματα από σπέρμα». Μετά τη σχετική πλάκα και το ανάλογο γέλιο το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο διακωμωδούσε το σχετικό αίτημα. Και τότε έγινε η έκπληξη... Ξαφνικά βρέθηκαν πάρα πολλοί που δήλωναν πρόθυμοι να αγοράσουν ένα τέτοιο κόσμημα για να του χαρίσουν στη σύντροφό τους! Όσο και αν όλο αυτό ακούγεται σαν πλάκα οι προτάσεις ήταν σοβαρές και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να αρχίσει να παρασκευάζει τα συγκεκριμένα κοσμήματα, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες για... τεχνικούς λόγους.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως οι πελάτες πέρασαν στο επόμενο επίπεδο και προκειμένου να μην καθυστερεί η διαδικασία παραγωγής άρχισαν να στέλνουν μέσω του ταχυδρομείου συσκευασμένο το σπέρμα σε ειδικό δοχείο! Και κάπου εκεί ξεκινάνε τα δύσκολα. Η Amanda Booth ανέφερε στη συνέχεια ξεκινάει μια «καθόλου ευχάριστη διαδικασία». Σύμφωνα με την ίδια, επειδή η μυρωδιά είναι έντονη, η επεξεργασία αυτών των κοσμημάτων γίνεται πάντα στο τέλος της ημέρας, ώστε να μην βρωμάει άσχημα το εργαστήριο της.

«Τα επεξεργαζόμαστε στο τέλος της ημέρας, διαφορετικά, εργαζόμαστε με τη συγκεκριμένη μυρωδιά όλη μέρα και είναι απλά… Το κάναμε το πρωί μια μέρα και σκέφτηκα “όχι, δεν θα το ξανακάνω ποτέ”», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη New York Post. Παράλληλα, ανέφερε ότι χρειάζεται ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα μαζί με πολυμερές πηλό, για να φτιαχτεί το κόσμημα.

Πλέον, οι δημιουργίες της έχουν γίνει ανάρπαστες, όπως υποστηρίζει, ενώ λαμβάνει συνέχεια αιτήματα, αλλά και δείγματα για να φτιάξει νέα κοσμήματα. Είναι ενδεικτικό πως τα περισσότερα από τα βίντεό της έχουν πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές ενώ οι πελάτες της είναι, πλέον, εκατοντάδες από όλο τον κόσμο.

@amandaldboothStay tuned for results I guess 🤷🏼‍♀️♬ original sound - ✨Amanda Booth✨