Πορτογαλία: Γιατί μια εταιρεία προσφέρει μισθό 2.000 ευρώ σε όποιον μιλάει… ελληνικά

Πορτογαλία: Γιατί μια εταιρεία προσφέρει μισθό 2.000 ευρώ σε όποιον μιλάει… ελληνικά

Μεταξύ άλλων προσφέρει και δωρεάν ποτά στους εργαζόμενους

Η εταιρεία Concentrix αναζητά ελληνόφωνους για να εργαστούν ως «Content Reviewer» στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών που αγγίζει τα 1.947 ευρώ. Εκτός του μισθού όμως, οι εργαζόμενοι στην Concentrix λαμβάνουν κουπόνια σίτισης, έξτρα μπόνους και ασφάλεια υγείας.

Η εταιρεία προσφέρει ακόμα ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και... «ημέρες φρούτων».

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να εργαστείτε ως «Content Reviewer» στην Concentrix, είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο (γνώση σε μητρικό επίπεδο). Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου.

Πριν στείλετε το βιογραφικό σας, σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να μετακομίσετε στην Λισαβόνα και είστε διαθέσιμοι να εργαστείτε σε κυλιόμενα ωράρια. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις βάρδιες εργασίας που ορίζονται:

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.
  • Από τις 2:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
  • Από τις 11:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας, στη νέα αγγελία για εργασία στο εξωτερικό, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο Linkedin και πατήστε το σύνδεσμο ΕΔΩ.