Σακίρα: «Θέλω να αγκαλιάσω τις γυναίκες που ξεσηκώνονται ενάντια σε εκείνους που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασήμαντες»

Σακίρα: «Θέλω να αγκαλιάσω τις γυναίκες που ξεσηκώνονται ενάντια σε εκείνους που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασήμαντες»

«Ποτέ δεν σκέφτηκα, αυτό που για μένα ήταν κάθαρση και απελευθέρωση, ότι θα φτάσει απευθείας στο νούμερο ένα παγκοσμίως»

Η Σακίρα υπερασπίζεται το νέο της τραγούδι, με το οποίο απευθύνει ευθείες βολές κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ, και της νέας συντρόφου του. Ο Κολομβιανή σταρ αποκάλεσε το κομμάτι, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, «κάθαρση αλλά και απελευθέρωση».

Το BZRP Music Session #53 έχει ανέβει στην κρυφή του παγκόσμιου chart στο Spotify και ξεπέρασε τα 60 εκατομμύρια views στο YouTube τις πρώτες 24 ώρες.

Η Σακίρα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για να πανηγυρίσει για την επιτυχία και να υπερασπιστεί την επιλογή της, που έχει επικριθεί από μερίδα ατόμων ως «μισογυνίστικη», λόγω της στοχοποίησης της συντρόφου του Πικέ.

Ωστόσο, η ίδια επεσήμανε πως το τραγούδι έχει να κάνει «με γυναίκες που ξεσηκώνονται ενάντια σε όσους μας κάνουν να νιώθουμε ασήμαντες». «Ποτέ δεν σκέφτηκα, αυτό που για μένα ήταν κάθαρση και απελευθέρωση, ότι θα φτάσει απευθείας στο νούμερο ένα παγκοσμίως» γράφει στο post της. «Θέλω να αγκαλιάσω τα εκατομμύρια των γυναικών που ξεσηκώνονται ενάντια σε εκείνους που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασήμαντες. Γυναίκες που υπερασπίζονται αυτά που νιώθουν και σκέφτονται και σηκώνουν το χέρι τους (σ.σ. για να μιλήσουν) όταν δεν συμφωνούν. Είναι η έμπνευσή μου».

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)