Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύπτει τι είπε σε αυτόν και τον αδερφό του Ουίλιαμ ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ – «Σας παρακαλώ, αγόρια…»

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύπτει τι είπε σε αυτόν και τον αδερφό του Ουίλιαμ ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ – «Σας παρακαλώ, αγόρια…»

Η συνάντηση που είχαν οι τρεις τους μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, τον Απρίλιο του 2021

Στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων για τον άγριο τσακωμό Ουίλιαμ και Χάρι για την Μέγκαν Μαρκλ στην αυτοβιογραφία του δεύτερου με τον τίτλο «Spare», με το πέρας των ωρών έρχονται στο φως κι άλλα άγνωστα περιστατικά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σε άλλο σημείο της βιογραφίας – ένα αντίγραφο της οποίας απέκτησε ο Guardian – ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται μια συνάντηση που είχε με τον πατέρα του και τον αδερφό του μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Απρίλιο του 2021.

Ήταν έναν χρόνο μετά το Megxit και ο πρίγκιπας Χάρι είχε επισκεφθεί την πατρίδα του για την κηδεία του παππού του. Ήταν η πρώτη φορά που γύριζε στο σπίτι του μετά την περίφημη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, με τα βρετανικά μέσα να γράφουν τότε ότι το κλίμα ήταν πολύ παγωμένο και πως υπήρξαν μέλη της οικογένειας που δεν του μίλησαν καν.

Όπως αποκαλύπτει όμως ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία του, μετά την κηδεία του παππού του, ο ίδιος με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ είχαν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση. Σε αυτήν, όπως γράφει ο Χάρι, ο Κάρολος στάθηκε ανάμεσα στα δύο παιδιά του «κοιτάζοντας τα αναψοκοκκινισμένα πρόσωπά μας».

Και τότε, σύμφωνα πάντα με τον δούκα του Σάσεξ, ο Κάρολος τους είπε:

«Σας παρακαλώ, αγόρια, μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια μίζερα».

Παρόλα αυτά, πηγές λένε ότι εξακολουθεί να επιθυμεί να διατηρήσει ανοιχτή μια γραμμή επικοινωνίας με τον μικρότερο γιο του, όσο κι αν είναι δύσκολο κάτι τέτοιο. «Το αν ο Ουίλιαμ θα ήταν τόσο δεκτικός είναι ένα άλλο ερώτημα» δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail. «Τα πράγματα κρέμονται από μια κλωστή τους τελευταίους μήνες και από ό,τι ακούγεται τα απομνημονεύματα του Χάρι είναι απίθανο να βοηθήσουν».