Ένας αληθινός «δαίμονας»: Ο 25χρονος που γέμισε το σώμα του με τατουάζ και έκοψε το αυτί του για να βάλει κέρατα

Ένας αληθινός «δαίμονας»: Ο 25χρονος που γέμισε το σώμα του με τατουάζ και έκοψε το αυτί του για να βάλει κέρατα

«Κάποιες φορές οι άνθρωποι που μοιάζουν φυσιολογικοί είναι τα χειρότερα πλάσματα που υπάρχουν»

Ο 25χρονος καλλιτέχνης τατουάζ, Raiden Kraneo Dos Caras έχει καλύψει ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ αλλά και έχει κάνει διάφορες παρεμβάσεις όπως να κόψει το αυτί του και να βάλει κέρατα στο μέτωπό του με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να τον αποκαλούν «δαίμονα».

Ο ίδιος λέει ότι συχνά λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους online , οι οποίοι επικρίνουν την εμφάνισή του και «στάζουν δηλητήριο». Ωστόσο, κανείς δεν έχει τολμήσει να του τα πει μπροστά του, όπως σημειώνει.

 

«Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι ένας δαίμονας. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου άνθρωπο, όπως και όλοι οι άλλοι», λέει ο Caras. Ο πατέρας ενός παιδιού από την Κολομβία λατρεύει τα τατουάζ από την παιδική ακόμα ηλικία. Ήταν μόλις 12 ετών όταν έκανε το πρώτο του τατουάζ. Μέχρι τα 17 του, είχε κάνει παρεμβάσεις στο σώμα του, κάτι που αποκαλεί καλλιτεχνική έκφραση.

Τότε βρήκε και την κλίση του, σύμφωνα με όσα είπε στο South West News Service. Ο Caras έχει μια τρίχρονη κόρη, την Alice, με τη σύζυγό του, την 25χρομη Angie Katherine.

«Αισθάνομαι φυσιολογικός όπως και όλοι οι άλλοι παρά το γεγονός ότι μου υπενθυμίζουν ότι είμαι διαφορετικός. Κάποιες φορές οι άνθρωποι που μοιάζουν φυσιολογικοί είναι τα χειρότερα πλάσματα που υπάρχουν», συνεχίζει.

Ο Caras θέλει ο κόσμος να μάθει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας άνθρωπος με τατουάζ. Όταν δεν εργάζεται, δεν είναι με την οικογένειά του ή δεν φροντίζει τον σκύλο του, Thanos, κάνει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει άλλους. «Σώσω ζώα όποτε μπορώ», λέει.