Πέθανε ο γεννημένος στα Χανιά πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον

Πέθανε ο γεννημένος στα Χανιά πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Γιάννης Αναστασάκης όπως ήταν το πραγματικό του όνομα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της διάσημης ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον, όπως έκανε η ίδια γνωστό με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Γλυκέ μου μπαμπά... Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι», έγραψε στο μήνυμά της.


Ο Τζον Άντονι Άνιστον ή Γιάννης Αναστασάκης όπως ήταν το πραγματικό του ονοματεπώνυμο, γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1933 στα Χανιά της Κρήτης και ήταν ηθοποιός. Σε ηλικία 2 ετών έφυγε με τους γονείς του στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκαν στην Πενσυλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο. Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον στις 11 Φεβρουαρίου 1969 με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ, ενώ νονός της Τζένιφερ ήταν ο Τέλι Σαβάλας, ένας από τους καλύτερους φίλους του.