Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Ο λόγος που έβαλε αγγελία και προσφέρει αμοιβή 40.000 λίρες ετησίως

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Ο λόγος που έβαλε αγγελία και προσφέρει αμοιβή 40.000 λίρες ετησίως

Τι είδους υπηρεσίες πρέπει να παρέχουν οι ενδιαφερόμενοι

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ'  ζητάει κόσμο για μια πολύ σημαντική θέση εργασίας με αμοιβή 40.000 λίρες ετησίως- και τα προσόντα είναι πολύ συγκεκριμένα.

Ο 73χρονος Βρετανός μονάρχης - και γνωστός περιβαλλοντολόγος - αναζητά κάποιον που θα φροντίζει τους καταπράσινους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Οι κήποι καλύπτουν περίπου 160 στρέμματα και περιλαμβάνουν ελικοδρόμιο, λίμνη και γήπεδο τένις όπου έχουν παίξει οι Μπγιορν Μποργκ, Τζον Μακ Ένρο και Στέφι Γκραφ.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας αναφέρει ότι ο επιτυχημένος υποψήφιος θα μπορούσε να κερδίζει έως και 40.000 λίρες ετησίως, με περίπου 39 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

Και ο Κάρολος αναζητά κάποιον που να είναι «παθιασμένος με τα φυτά» για να αναλάβει τον ρόλο.

Η αγγελία έχει ως εξής:

«Ως Διευθυντής Κήπων, θα είστε υπεύθυνος για τη συντήρηση και την παρουσίαση του Κήπου των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και των γύρω περιοχών σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Ως επικεφαλής μιας αφοσιωμένης και ταλαντούχας ομάδας, θα χρησιμοποιείτε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας για να παρέχετε όλες τις σημαντικές εργασίες συντήρησης του γκαζόν και τη φροντίδα των θάμνων, των ποωδών φυτών και των τριανταφυλλιών. Θα διασφαλίζετε ότι οι κήποι μας παρουσιάζονται με τα υψηλότερα στάνταρ και θα είστε περήφανοι που θα βλέπετε χιλιάδες ανθρώπους να τους απολαμβάνουν κάθε χρόνο στα Garden πάρτι».

Η επίσημη αγγελία περιγράφει ότι ο ρόλος είναι η φροντίδα «των κήπων που θα θαυμάζουν χιλιάδες άνθρωποι», ενώ παράλληλα εργάζεται για το «παγκοσμίου φήμης ίδρυμα».

Συνεχίζει: «Με αφοσίωση στην κηπουρική, θα επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των πρότζεκτ μας για τη διατήρηση και την ενίσχυση της πλούσιας βιοποικιλότητας των κήπων μας. Αν είστε τόσο παθιασμένοι με τα φυτά όσο και με τους ανθρώπους, τότε αυτός ο ρόλος θα σας εμπνεύσει να αποδώσετε».

Η αγγελία για κηπουρό έρχεται μετά την είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος αναζητούσε επίσης άτομο για μια άλλη σημαντική θέση εργασίας που απαιτεί επίσης συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων.

Αυτό που αναζητά είναι ένας πιλότος για να πετάει τον ίδιο και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας με ελικόπτερο. Ο επιτυχών υποψήφιος θα αναλάβει τον έλεγχο δύο ελικοπτέρων Sikorsky S76 C++ ως πιλότος και θα σχεδιάζει ταξίδια για το The Firm.

Παρακαλούμε περιμένετε ...