Τους τρέλανε ο Έλον Μασκ: Μπήκε στα κεντρικά του Twitter με νιπτήρα – «Χωνέψτε το»

Τους τρέλανε ο Έλον Μασκ: Μπήκε στα κεντρικά του Twitter με νιπτήρα – «Χωνέψτε το»

Δείτε το βίντεο με τον εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο

Τους... τρολάρει ακόμα στο Twitter ο Έλον Μασκ. Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας τους τρέλανε όλους κατά την είσοδό του στα κεντρικά γραφεία της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, κρατώντας έναν… νιπτήρα.

Μάλιστα, ανήρτησε σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Twitter, λίγες ώρες πριν από την εξαγορά της πλατφόρμας.

«Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το» αναφέρει στο tweet ο Μασκ.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε τη φράση «let that sink in» που σημαίνει «χωνέψτε το» αλλά αν μεταφραστεί αυτολεξεί, σημαίνει: «αφήστε αυτόν τον νεροχύτη μέσα».

Για να βάλει τέλος στη διαμάχη του με τους επικεφαλής του ιστοτόπου, η δικαστής του Ντέλαγουερ που είχε αναλάβει την υπόθεση έδωσε στον Έλον Μασκ διορία μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την εξαγορά. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα βάλει τέλος σε μια περιπέτεια επτά μηνών που έφερε αντιμέτωπους τους ιδιοκτήτες του Twitter με τον ιδιοκτήτη της Tesla.

Στις αρχές Ιουλίου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την προσπάθεια εξαγοράς, μια απόφαση την οποία προσέβαλαν στα δικαστήρια οι ιδιοκτήτες του Twitter. Τελικά, άλλαξε γνώμη στις αρχές Οκτωβρίου, λίγες ημέρες προτού να ξεκινήσει η δίκη. Όμως το Twitter αρνήθηκε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα η δικαστής να αναβάλει την εκδίκαση και να διατάξει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.