Σοκ στο Παρίσι: Ανατριχιαστική περιγραφή από την δολοφόνο της 12χρονης Λόλα – «Έκοψα τον λαιμό και της ήπια το αίμα»

Σοκ στο Παρίσι: Ανατριχιαστική περιγραφή από την δολοφόνο της 12χρονης Λόλα – «Έκοψα τον λαιμό και της ήπια το αίμα»

Φέρεται να ομολόγησε η 24χρονη Αλγερινή - «Δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Και εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου»

Το λεξιλόγιο είναι φτωχό για να αποδώσει την φρίκη και την ανατριχίλα που νιώθει κανείς από την περιγραφή της δολοφόνου της 12χρονης Λόλα στο Παρίσι. Η 24χρονη Αλγερινή φέρεται να ομολόγησε και όχι μόνο διαμέλισε το σώμα του κοριτσιού, πρώτα την βίασε και μετά της ήπιε το αίμα. Και όλα αυτά χωρίς να νιώθει κανένας ίχνος μεταμέλειας. Απίστευτη ψυχρότητα και απανθρωπιά, επειδή υποτίθεται ότι είχε διαφορές με την μητέρα του κοριτσιού.

«Τη μαχαίρωσα στον λαιμό και μετά ήπια το αίμα της που είχα βάλει σε μπουκάλι», δήλωσε ατάραχη στους ανακριτές η νεαρή γυναίκα. Η περιγραφή της 24χρονης Νταμπία, της άστεγης από την Αλγερία που κατηγορείται για τη δολοφονία του κοριτσιού, σοκάρει, όπως τονίστηκε στο Mega.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η συλληφθείσα ομολόγησε ότι παρέσυρε τη Λόλα στο ασανσέρ μέχρι το διαμέρισμα της αδερφής της, όπου διέμενε κάποιες φορές, και ότι προέβη σε παρά φύση βιασμό πριν τη σκοτώσει.

Φέρεται να παραδέχθηκε ότι της ζήτησε να κάνει ντουζ και στη συνέχεια κακοποίησε το παιδί σεξουαλικά. Στην κατάθεση της τα λόγια της είναι ωμά, σαν να έχει αποσυνδεθεί από τη φρίκη που διέπραξε.

«Είχα έναν οργασμό»

«Την έπιασα από τα μαλλιά. Έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Είχα έναν οργασμό», είπε η 24χρονη στους ανακριτές. Η φρίκη όμως δεν τελειώνει εκεί. Όπως εξήγησε, έβαλε ταινία στο πρόσωπο του παιδιού τη στιγμή που το κοριτσάκι πέθαινε από ασφυξία.

Ακόμα, παραδέχθηκε στους σοκαρισμένους ανακριτές ότι πήρε έναν καφέ και έβαλε να ακούσει μουσική. Στη συνέχεια με ένα ψαλίδι ή μαχαίρι χτύπησε το 12χρονο κοριτσάκι μέχρι που σχεδόν έκοψε το κεφάλι της από το σώμα της και ήπιε το αίμα της.

Ήπιε το αίμα του θύματος, αφού το έβαλε σε ένα μπουκάλι, το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι ότι η 24χρονη ομολόγησε τις φρικτές πράξεις της ατάραχη. «Δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Κι εγώ βιάστηκα και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου», φέρεται να είπε στους ανακριτές.

Αιτία ένας τσακωμός με την μητέρα

Οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να καταλάβουν τι ήταν εκείνο που «πυροδότησε» όλο αυτό το μένος της 24χρονης κατηγορούμενης για το ανήλικο κορίτσι.

Προς το παρόν, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση που να αφορά το κίνητρο της δολοφονίας. Ωστόσο, ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση πιστεύουν ότι πίσω από τις πράξεις της 24χρονης κατηγορούμενης, μπορεί να κρύβεται η επιθυμία της να εκδικηθεί τη μητέρα του κοριτσιού.

Η μητέρα της 12χρονης και η άστεγη φέρεται να είχαν συγκρουστεί πρόσφατα, επειδή ως διαχειρίστρια του κτιρίου δεν την άφηνε να μετακομίσει στο σπίτι της αδελφής της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 24χρονη, που αντιμετωπίζει «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», να μπέρδεψε τη 12χρονη Λόλα με τη μητέρα της.

Σε βαλίτσα βρέθηκε το κορίτσι

Η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη μέσα σε μια πλαστική βαλίτσα κοντά στο σπίτι της. Αυτό που προκάλεσε αποτροπιασμό ήταν τα σύμβολα που ήταν χαραγμένα στη σορό του παιδίου. Στο στήθος της είχαν χαράξει τους αριθμούς «0» και «1».

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε στο «φως» βίντεο από κλειστό κύκλωμα, το οποίο κατέγραψε τόσο τους υπόπτους όσο και το θύμα, που έμενε στη διπλανή πολυκατοικία με τους γονείς της. Το ακρωτηριασμένο σώμα της Λόλα βρέθηκε κοντά στο κτίριο, όπου ζούσε με τους γονείς της και έχει συγκλονίσει τόσο την Γαλλία, όσο και όλη την υφήλιο.