Το εκπληκτικό ξενοδοχείο στο Λονδίνο σχεδιασμένο σε πνεύμα κινηματογράφου και θεάτρου – Δείτε εικόνες

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο στο Λονδίνο σχεδιασμένο σε πνεύμα κινηματογράφου και θεάτρου – Δείτε εικόνες

Είναι δεκαεξαώροφο και ονομάζεται «The Londoner»

Το γραφείο ντιζάιν Yabu Pushelberg με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, ολοκλήρωσε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Leicester Square του Λονδίνου, του οποίου όλα τα δωμάτια είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά μέλη κινηματογραφικής ή θεατρικής παραγωγής.

Αποτίοντας φόρο τιμής στην περιοχή όπου βρίσκεται, στη θεατρική καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, το δεκαεξαώροφο «The Londoner» σχεδιάστηκε για να απηχεί τα διαφορετικά θεάματα, ήχους και ατμόσφαιρα που βιώνουμε στη διάρκεια μιας παράστασης.

«Το The Londoner είναι φόρος τιμής στην περφόρμανς, με κάθε δημόσιο χώρο να αντιπροσωπεύει έναν χαρακτήρα κάποιου που ήταν σημαντικός στο να ζωντανέψει μια παραγωγή» τόνισε ο Glenn Pushelberg.

«Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ανακάλυψης καθώς περιπλανιέσαι σε όλα τα δωμάτια. Οι επισκέπτες πραγματικά διαλέγουν το δικό τους ταξίδι» σχολίασε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, από την πλευρά του ο George Yabu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toshi Hayashi (@toshi.london.17)

Το «The Londoner» είναι το τελευταίο μιας σειράς υψηλού επιπέδου ξενοδοχείων που σχεδίασε το γραφείο Yabu Pushelberg, συμπεριλαμβανομένων των Las Alcobas Napa Valley στην Καλιφόρνια και The Times Square Edition και Moxy Chelsea στη Νέα Υόρκη.

Δείτε εικόνες από το εκπληκτικό ξενοδοχείο: