Τρόμος σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ: Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης – Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

Τρόμος σε πτήση από το Μπέρμιγχαμ: Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης – Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου» είπε ένας επιβάτης

Μία τρομακτική εμπειρία έζησαν επιβάτες πτήσης της Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση από το Μπέρμιγχαμ στην Αττάλεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, το αεροπλάνο βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας εκ των πιλότων έχει λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου, ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ κι έκανε έκτακτη προσγείωση στη Θεσσαλονίκη.

«Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», είπε επιβάτης στην Birmingham Live.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live: 

«Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».