Σοκ στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Σοκ στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Συνελήφθη ο 27χρονος Ιταλός Τζιοβάνι Παντοβάνι

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας, καθώς και ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας μετά την άγρια δολοφονία της 56χρονης, Αλεσάντρα Ματεούτσι, από τον πρώην σύντροφό της και ποδοσφαιριστή, Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Όπως γνωστοποίησαν οι ιταλικές Αρχές, το θύμα βρήκε τραγικό θάνατο μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε με σφυρί, ρόπαλο μπέιζμπολ και διάφορα άλλα αμβλέα αντικείμενα.

Ο 27χρονος Ιταλός συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από τη δολοφονία.

Ο Τζιοβάνι Παντοβάνι έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Serie C και D, μεταξύ των οποίων οι Φολίνιο, Τροΐνα, Τζάρε, ενώ τώρα έπαιζε στη Σανκαταλντέζε (ομάδα της Serie D).

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (23/8). Ο Παντοβάνι χωρίς να δώσει εξηγήσεις στην ομάδα του δεν παρουσιάστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (21/8) με την Κατάνια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πήρε την Τρίτη το αεροπλάνο με προορισμό την Μπολόνια, όπου διέμενε η πρώην σύντροφός του.

Ο 27χρονος φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, την οποία περίμενε στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια της αφαίρεσε τη ζωή.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα είχε ακόμη τις αισθήσεις της, αλλά λίγο αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή και υπέκυψε στο νοσοκομείο μετά τα σοβαρά τραύματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Μετά το τέλος της σχέσης τους, το 2021, ο Παντοβάνι συνέχιζε να παρενοχλεί την 56χρονη, σε σημείο που την οδήγησε να στραφεί στην αστυνομία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον επίλογο αυτής της ιστορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 26χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά παρέμεινε δίπλα στη γυναίκα. Την αστυνομία κάλεσε μια γειτόνισσα που άκουσε τις κραυγές της Αλεσάντρα.